Імміграція до Манітоби
-
Я подався давно, зараз хотів документи додати, але в процесі сторінка зламалася і більше не відкриваєтся вже різні девайси пробував
-
Я тільки на початку шляху, тільки 3й місяць пішов)
-
Все це пробував, інкогніто та інші девайси теж
-
Підкажіть, хто знає, чи треба оновити якісь форми? Зараз на федеральному, чекаємо аор. Дитина народилась після того як все подали. Відповідно в жодній з форм про нього нічого не зазначено. Я відправила його свідоцтво про народження, але може треба ще якісь форми виправити відправити?
-
Скажіть пан Вес і пан Дмитро чи буде помилкою якщо в одній з країн діти вказані protected person бо кордон перетнули з мамою після війни , але мама працювала то вона worker чи все таки protected person бо у Канаді protected person не мають права працювати.
-
Напишіть мені в особисті бо не пропускає повідомлення до вас
-
В Канаді захищені особи мають право працювати і працюють, якщо хочуть бути повноцінними членами суспільства, а не сидіти на допомозі. Ворк перміти вони подовжують (маю на увазі тих, хто приїхав по CUAET і вже отримав WP), поки проходять етап подання і отримання PR, оскільки цей статус (захищених осіб) не дає автоматичного права на роботу без WP. За медичний огляд і подання на OWP не сплачують. Те, що їм не дозволено працювати - неправда.
-
І мене будь ласка
-
І мене додайте будьте ласкаві.
-
Доброго дня, я на етапі LAA і хочу впевнитись з приводу одного моменту До ЕОІ я працювала 3 місяці есемблером, 4 місяці в продажах (відповідно це інший тір і нок), і потім повернулась в есемблі і подала ЕОІ як есемблер. ОДИН і той самий роботодавець. Це ж ок так? По вимогах бачу continuous employment for one employer але нічого про посаду чи тіри Дякую
-
А в LAA вже подавати документи про обидві посади, так? З якого по яке число і де була, джоб оффери ітд