Імміграція до Манітоби
-
І мене додайте будьте ласкаві.
-
Доброго дня, я на етапі LAA і хочу впевнитись з приводу одного моменту До ЕОІ я працювала 3 місяці есемблером, 4 місяці в продажах (відповідно це інший тір і нок), і потім повернулась в есемблі і подала ЕОІ як есемблер. ОДИН і той самий роботодавець. Це ж ок так? По вимогах бачу continuous employment for one employer але нічого про посаду чи тіри Дякую
-
А в LAA вже подавати документи про обидві посади, так? З якого по яке число і де була, джоб оффери ітд
-
Добрий день. ПІдкажіть, будь-ласка. Нам потрібно записати дитину до школи в Вініпезі. Є варіанти: школа з викладанням французькою мовою та англійською мовою. Куди краще записати дитину?
-
Дуже дякую!
-
Дякую!
-
@western9 Доброго дня! Підкажіть, будь ласка! Прийшов новий Ворк перміт. Ми на федеральному етапі. Чи тре його підгружати на сайти для того, щоб повідомити офіцера, чи воно автоматично світиться? Теж питання про СІН та інші документи, які подовжили при одержанні Ворк перміту. Дякую
-
Вітаю👋 Щоб продовжити візітор рекорд для дитини, мені потрібно подати заявку зі свого акаунту в ircc, це той акаунт з якого ми на cuaet подавались чи можна створити новий? Бо нажаль ел.адреса, до якої був прив'язаний той акаунт, заблокована і я не маю доступу до неї.... Заздалегідь дякую
-
Дякую!