Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую!
-
Дякую!
-
@western9 Доброго дня! Підкажіть, будь ласка! Прийшов новий Ворк перміт. Ми на федеральному етапі. Чи тре його підгружати на сайти для того, щоб повідомити офіцера, чи воно автоматично світиться? Теж питання про СІН та інші документи, які подовжили при одержанні Ворк перміту. Дякую
-
Вітаю👋 Щоб продовжити візітор рекорд для дитини, мені потрібно подати заявку зі свого акаунту в ircc, це той акаунт з якого ми на cuaet подавались чи можна створити новий? Бо нажаль ел.адреса, до якої був прив'язаний той акаунт, заблокована і я не маю доступу до неї.... Заздалегідь дякую
-
Дякую!
-
Залежить чи є справи якісь, отримання документів якихось і тд. Якщо просто пройти кордон и сісти на інший рейс, то повинно бути достатньо. Теж залежить як людина орієнтується в аеропорту, швидко чи ні. Загалом я робив пересадку і за годину там. Якщо сумніви є, то візьміть довшу і спокійніше буде:)
-
Про WP 2025. Можливо комусь потрібно. Подача ( до заяви Міллера): з поясненням про термін дії паспорту(2026), зазначили що є слот на паспорт в травні, інформацію про подовження паспорту ( якщо доведеться робити) ... Процес: запит на військовий квиток ( надіслали резерв) Результат( був після заяви Міллера, де сказано також про паспорти): новий WP видали до кінця дії паспорту ( довший за попередній на 2 місяці до 2026р.) Подавалися одночасно 30.01. Менше ніж за місяць в мене була вже паперова версія на руках(3 роки, новий паспорт) , в чоловіка на той момент було лише підтвердження отримання і тимчасовий на час розгляду. Після заяви Міллера, дозапит на військовий квиток ( дали 3 дні), через 2 дні після додавання інформації - рішення.
-
Напишіть мені в особисті
-
Дякую