Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня . Мою заявку на федеральному етапі повернули через брак документу . Хто вже стикався з такою ситуацією ? Чи означає це , що я знову маю чекати відповіді як новий аплікант після повторного відправлення? Чи маю я продовжити термін дії номінації ? На момент повернення мені моєї заявки номінація вже expired. Буду дуже вдячна за відповіді.Багато різної інформації зустрічається , взагалі щось не можу розібратися. Допоможіть будь ласка 🙏🥲
-
Тут нещодавно дівчина пояснювала, як дзвонити і просила, що виправила, щоб продовжили розгляд
-
Дуже не хочеться заново чекати🫠
-
Просіть щоб продовжили Але поки відмов не було Reconsidered ось це треба просити у ірсс, щоб не чекати знову 6+ місяців А який доків не було?
-
Але номінацію продовжать ?)
-
Дякую ))
-
Двох фото , не помітила що потрібно було додати фото всіх членів родини , не залежно від того скільки людей подається на пр.
-
Так вона пише людини яка є родиною, яка не мігрує зі мною
-
Щось я таке в перше чую Якщо ви вказали родину маму та тата їх фото треба додати? Навіть якщо вони не депендет?
-
дітей - канадців також треба?
-
Тут радили дзвонити багато разів, поки не потратите на людину яка підтвердить, що продовжать розгляд Я є ще в 2 чатах індусів, всім підтверджують Треба хочаб спробувати
-
Які зі мною не мігрують разом , але являються частиною моєї родини
-
На наступний день прислали подовжену
-
Не зовсім зрозуміла Ви не додали фото людей які з вами мігрують разом?
-
Вони відмовили. Сказали чекайте наново