Імміграція до Манітоби
-
Міграція то у крабів, у людей імміграція
-
Я знайшла кваліфіковану не заморочуючись🤣 так шо оті розповіді як люди не можуть знайти роботу 25 років підряд – не слухайте, було б кому працювати
-
Я не думаю, що це буду проблема. Я готувала студента до міграції три роки тому, він якраз будівельник, роботу знайшов дуже швидко, він в брітіш колумбії, а там конкуренція ще вища. Тому в Манітобі взагалі проблем не буде, на мою думку
-
ну це ваша точка зору, переконувати не має сенсу, я нікого не захищав, лише сказав що група для українців, я не російська, якщо очі відкриєте, то побачите
-
Строітєлі взимку працюють (ну нам так сказали) Некваліфікованої роботи достатньо, знайти можна не сильно заморочуючись
-
Всім привіт. На скільки тяжко знайти роботу, як що нема знань язика? І як роблять там будівельники у зимку?
-
Якщо ви захищаєте дану особу, то з вашою думкою і так все ясно.
-
я свою думку не говорю, а лише цитував її слова
-
У нас в країні війна 8 років
-
2020 рік)
-
Ви серйозно? Людина постить георгієвську стрічку, і ви називаєте її адекватною?
-
В тебе було питаня ти отримав на нього відповідь далі роздуми про хороших москалів мені не цікаві
-
ви папуга? навіщо двічі відправляти
-
що ви мені хочете доказати? ви б не по сторінках шукали щось, а допомогали людям
-
якщо ви бачите вовка в овечій шкурі, то ви в будь-якої національності знайдете причину щоб обісрати, людина спеціально написала про адекватних росіян. чи давайте тепер претензії німцям, полякам, литовцям та туркам пред'являти
-
То вовк в овечій шкурі
-
розмовляйте культурно, покраще вас вмію, не сумнівайтеся. навіть якщо людина з росії, то вона живе в канаді і допомагає нашим співвітчизникам, не бачу причини пред'являти притензії до групи, якщо вона націлена на допомогу. вона ж не зешки викладає
-
доброго дня. Підскажіть, будь ласка, подала заявку на одноразову виплату. Ніякого підтвердження на почту, чи чогось подібного не прийшло. Потрібно ще щось зробити, та за скільки часу надійдуть безпосередньо самі кошти?
-
То є Власниця звідки вона? Читати вмієшь
-
голову лічи
22 Jan 2023, 05:40
23589/227160
17 minutes ago