Імміграція до Манітоби
-
Супер!) яка дата подачі?
-
Так скоро буде,до 2-3 тижнів після фд
-
Ну швидше, ніж було до цього)) вітаю!
-
Коли ви подавалися на pr та коли був AOR?
-
The following Panel Physicians are available in this country - ordered by city: City: Kiev (Kyiv) Name: IOM Migration Health Unit Kiev Ukraine Address: 15 Tarsivska Street, Email: iomkievmhd@iom.int / Website: mymedical.iom.int/omas/#_frmHome / (This panel physician or clinic provides services paid by Interim Federal Health Program.) Telephone: + 38 (044) 5843668 + 38 (044) 5843667 Spoken Languages: English,French,Russian,Serbian,Ukrainian City: Lviv Name: Volodymyr O. SEMENIV Address: Sheptytsky Hospital, 4 Ozarkevycha Street, 79016 Email: mash.lviv@gmail.com / website: http://spital.org.ua Telephone: + 38 (0) 800200112 + 38 (0) 686991567 Spoken Languages: English,Italian,Polish,Russian
-
Пане @western9, підкажіть будь ласка, якщо заявка swm вже давно в пулі і за цей час змінилась кількість років досвіду роботи. Як це можна оновити? Треба видаляти заявку і заново відправляти?
-
Я перекладала все в бюро Соната +380 (68) 275 50 06
-
А то буде швидко ? І чи буде підходити такий переклад з України на pnp і пізніше на PR ?
-
А чого саме у Вінніпезі, в Україні прекрасно можна це зробити дистанційно.
-
Вітаю. Будь ласка дайте контакти бюра в Вінніпег де роблять швидкі і якісні переклади документів на pnp. І щоб можна було вислати скан документів які треба перекласти ,а не їхати до них
-
Оновити, зберегти, обов'язково підтвердити Має прийти лист на пошту
-
А навіщо в Вінніпезі, вам же тільки скани треба. Переклад для mpnp робить @FidemMoris_Translations
-
Добре, дуже дякую за відповідь)
-
У MPNP до перекладів від цієї агенції питань не було.
-
Напишіть їм і спитайте, я не знаю кількість ваших документів, в мене зайняло від 2 до 7 днів.
-
Вони досить швидко перекладають
-
Бюро перекладів "Літера" e-mail: litera@litera.in.ua web: www.litera.in.ua
-
Зверніться до будь-якого бюро перекладів в Україні. Так буде набагато дешевше. Пошукайте по чату. Достатньо печатки на клятви перекладача про достовірність перекладу. Ось додаю зразки засвідчення перекладів.
-
translate@translation.ua chief@deer.cci.vn.ua Я перекладала тут. Це два різні агентства
-
12 червня
22 Jan 2023, 05:40
235964/236449
13 minutes ago