Імміграція до Манітоби
-
Там все одно вибірка по балам Так, менше, ніж загальна
-
подивіться які професії по Express Entry: Category-based selection
-
Тоді хто його знає. Якщо вже приняли рішення по візитор рекордс, то і медікал не потрібно. Можливо, уточнити в IRCC . Може помилково надали запит
-
ну чому ж немає. Express Entry: Category-based selection. Але там обмежений список професій. І я не знаю, чи є там construction. Плюс вибірки будівельників були і по Манітобі, не знаю як зараз.
-
Я б так робив. У будь якому випадку роботодавець дає лист з останньою позицією у більшості випадків.
-
Це виключно для тих, хто хоче йти у apprenticeship. Фактично можна буде зарахуватися до програми без study permit. Nothing to do with immigration
-
За рахунок чого вони повинні впасти? Щоб бали впали потрібно, щоб були регулярні вибірки SWM. А щоб вони були, потрібно щоб була квота. А її немає, бо хтось в 2023ому вирішив, що ок набирати людей за рахунок майбутніх вибірок, а хтось в 2025 вирішив обрізати провінціям квоту. Навіть якщо квота буде - який сенс Манітобі набирати роботяг на WP, якщо можна обирати з випускників своїх ВУЗів, таким чином «популяризуючи» місцеві університети в певних країнах, і відповідно отримувати доходи в бюджет? Ну і ще врахуйте, що станом на 2022 було 800.000 активних стаді пермітів. Як ви думаєте який відсоток з цих людей ще не отримав PR і конкурує з вами? І ще момент - всі в пулі намагаються покращити свої бали. Хіба що люди з високими балами почнуть виїжджати, але навіщо, якщо синиця ось-ось майже в руках…
-
829 це з мовою 🫣😁 От і думаю може ще підовчити, можливо балы будуть падати. Або будемо шукати іншу програмиу
-
я мала на увазі в цілому за професіями, за construction я не знаю
-
829 балів це з мовою чи без ви порахували? це багато у вас. Мову здайте хоч на 5 і буде вам щастя
-
я навела - Express Entry: Category-based selection. Там є список професій, за якими йде відбір
-
829 БЕЗ мови?
-
Теж так подумала Дякую Вам 🍀
-
В мене 3 жовтня, тому я надіюсь день на понеділок 24
-
Якщо є запит, я б робив. Так, дорого, але хто ж його знає , що їм в IRCC у голову вистрілить.
-
жовтень буде раніше)
-
Я собi думаю, що треба зробити медiкал екзем, але це 300 доларiв
-
Ця тенденція мені подобається) Треба купити шампанське. Думаю через 2 тижня буде жовтень.
-
. Please note that as per the Immigration and Refugee Protection Regulations (IRPR), a valid medical examination is required if you are seeking to work in certain occupations in which the protection of public health is essential
-
Ось вони менi листа надiслали
22 Jan 2023, 05:40
236055/236876
4 minutes ago