Імміграція до Манітоби
-
Будь-яка робота тоді буде ок
-
Треба проінформувати MPNP і IRCC і швидко-швидко шукати роботу. Вас за NOC відбирали чи за загальною вибіркою? Якщо за NOC, то аналогічну роботу, якщо ні - то будь-яку
-
Доброго дня. У мене є питання, можливо хтось знає відповідь. Півроку тому подала заявку ЕОІ і чекаємо. Чи може мій чоловік паралельно подати ЕОІ також?
-
Дякую ☺️
-
@western9 добрий день. Я ніби все так знаю, але коли сам стикаєшся, то все одно шукаєш іншої думки та підтвердження. В нас в компанії повідомили, що нас купує більша компанія і з червня ми переходимо до них. Це вже точно не буде манітобська компанія. Але мають дати всім ті ж офери та бенефіти, ті ж позиції. Ніби би не мали б хвилюватися. Питання в тому чи потрібно мені якось про це повідомити IRCC? Чи вже після переходу? Але яке підтвердження потрібно надати. Чи писати після переходу до MPNP для зміни номінації? Яке підтвердження би мала б дати моя стара компанія про цей перехід?
-
в нас була ситуація з покупкою компанії цього року, але по суті між моментом покупки та фактчною зміною роботодавця пройшло більш ніж як пів року. До поки вас не переведуть на новий пейрол точно не має сенсу щось повідомляти IRCC/MPNP. У нас в компанії також надали Record of continuous employment для податковою, так що з точки зору наприклад податкової, роботодавець не мінявся. Думаю є сенс уточнити у вашої компанії, чи вони планують таку штуку надавати. І потім вже по факту зміни компанії повідомити MPNP/IRCC.
-
Підкажіть, будь ласка, чоловікові прийшов дозапит на IMM5546, Military service. Він 7 років працював в поліції, але ніколи не служив (тільки два роки військової кафедри в універі), на строкову службу не призивався. Які документи додати?
-
Вони мене запитали яке підтвердження мені потрібне. Але я подумала, що до червня місяця немає змісту ніякого. Поки не відбудеться перехід.
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка, як сконтактувати з IRCC з приводу Work permit?, можливо є номер телефону. В мене чоловіку продовжили Ворк перміт, спочатку на 2 роки ( в акаунті світиться, що він недійсний), і одразу є інший запис, що продовжили на три роки. Але по почті прийшов той ворк перміт, який продовжили на 2 роки і він не дійсний. Як мені з ними зв'язатися, щоб вони надіслали дійсний ворк перміт?
-
Щиро дякую за пояснення
-
от в нас надали цей Record of continuous employment і в CRA прям T4 за минулі роки відображає, як весь пейрол від нової компанії. Думаю, що таке може й для MPNP справцювати. Але скоріше за все щось типу лист від роботодавця з поясненям, що це поглинання компанії + нового контракту буде достатньо. Такоє можете зателефонувати в IRCC через пару місяців і у них напряму уточнити.
-
Дякую