Імміграція до Манітоби
-
Пане Вес ,підкажіть будь ласка,в мене народилась дитина я на федеральному аор отримав ,медицину зарахували,мені потрібно його свідоцтво про народження відіслати по веб формі ?і ще одне питання ,я взяв патерніті лів на місяц ,на роботі погоди все без проблем ,як мені потрібно це ірсс повідомити ,взяти рое яке мій роботодавець відправив в сервіс Канада ,і все разом з свідоцтвом про народження і рое ,написати розʼяснення що на родила дитина і взяв патерніті лів на місяц щоб допомогти дружині?
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, при подачі на новий WP прийшов лист що біометричні дані ще дійсні до певної дати і що цей лист можна в подальшому використовувати на подібні запити про біометрію включаючи PR, зараз з AOR прийшов запит на біометрію то чи здавати наново чи використовувати діючі?
-
@western9 доброго дня, підскажіть будь ласка, закінчується воркперміт у вересні, скільки часу приблизно чекати на новий ворк перміт, і чи взагалі вартує його продовжувати, так як ,я вже на федеральному етапі, і як місяць тому здав відбитки пальців, дякую
-
Підкажіть, може у когось була подібна ситуація: Ми на федеральному етапі, чоловік в Україні, здав медицину за запитом у серпні 2024. Сьогодні прийшов запит здати медицину знову. Статус заявки background check. Що це може означати? Адже медицина рік дійсна...
-
Вітаю. Отримала в грудні номінацію від провінції swo, в цьому місяці планую подаватись на пр вже. Сьогодні прийшов лист від міграційного офіцера надати підтверджуючі документи, по списку, що я досі працюю в того ж роботодавця. Комусь таке приходило? Пост-чек чи що це, не розумію?