Імміграція до Манітоби
-
Федеральний етап зараз може займати 21 міс. В мене теж закінчується в вересні, але я подалась на продовження. Хоча на федеральному етапі вже 8 міс.
-
Я подавалась по свм, а погодили сво якогось дива
-
Доброго дня За які дні зараз видають AOR ?
-
Дивно що людина написала, що тільки планує подаватись на піар в цьому місяці
-
Дякую
-
24 вересня
-
Ні, це від провінції запит.
-
Добрий день, хто робив у нотаріуса форму, про яку тут писалося вчора (коли дитина від першого шлюбу не проходить мед.екзамен і ви її не будете спонсорувати в майбутньому)? Підкажіть контакти нотаріуса який шарить, бо хочу наперед зробити ☺️ Дякую ☺️
-
Можу підтвердити сьогодні отримала AOR (подача на федералку 24 вересня)
-
Друзі, прошу поради… замість АОР отримали відповідь, що не вся інформація подана. Але головне, поки ми чекали аор протермінувалась провінційна номінація. Звісно. Майже 6 місяців чекали. І з оновленою анкетою слід додати оновлену номінацію. Більше того , вони буцімто не бачать проплати…. Сказати що шок це нічого не сказати. Хто щось подібне отримував?
-
Буду вдячна якщо підкажете куди саме це потрібно написати. Дякую
-
І ще таке писали: До тих, хто просить продовження номінації, також потрібно буде надати новий employment verification letter. Please ensure that your letter is dated within the last two months and contains all necessary information as indicated here: immigratemanitoba.com/immigrate/apply/documents/