Імміграція до Манітоби
-
ЗП має співпадати з ОК-5. Вона (зп) має бути в референс. Не легальні доходи ви не зможете підтвердити. І воно і не треба
-
Щиро дякую 😊
-
Чи є в когось приклад або шаблон як писати роботодавцю цей референс?
-
Для підтвердження має бути офіційне працевлаштування, оплата податків ( це видно з ОК-5 довідки). А фул тайм та обов'язки підтверджуються референсом.
-
А навіщо вам це взагалі. Референс підтверджує стаж та години роботи, а не сумми. 🤷♂
-
а можливо якось підтвердити досвід роботи якщо немає референс листа? Договір, чеки виплат?
-
Друзі, я може є чат для новоприбулих в Манітобу? В ідеалі в Вінніпег. Щоб тут не засмітчувати буденними питаннями)
-
Я це розумію. То була італійська родина ресторанів, власники італійці, і вони повністю призупинив діяльність. Знайти їх тепер можна хіба шо на Сицилії
-
Ну давайте будемо об’єктивними - більшість українських роботодавців радше забудуть про існування Вас як особистості, аніж вкажуть десь, що платили Вам. Типу - нащо воно нам треба 🤦
-
Скоріш за все багатьом треба буде десь в іншому місці бали добирати. Бо довести стаж зараз, буде дуже не просто(
-
З вашого месаджу виходить, що директор згоден для Канади написати все, що завгодно і йому за це нічого не буде 😉 от я працювала як ФОП 5 років і директор не погодився написати в реф листі, що я працювала фул тайм або 40 годин на тиждень (хоча інколи я працювала навіть більше), бо це вже було схоже не трудові відносини, ну і все, ніякі вмовляння не допомогли. Він не хотів так ризикувати 🤬 Прийшлось випилювати той досвід роботи при подачі на MPNP
-
Та взагалі все складно і неясно як цей experience доводити. Один роботодавець не існує вже, закрили контору, інший дасть реф. але таке “в общих чертах”. Два роки працював за контрактом, контракт вдома, роботодавець призупинив діяльність.. я думаю, що так зараз у багатьох.
-
а вам вже дали той референс? зазвичай директора не хочуть писати щось таке, за що їх можуть оштрафувати, притягти до відповідальності. а взагалі як перевіряється референс? офіцер може подзвонити по телефону, який ви вказали у реф листі, і людина, котра писала його, повинна підтвердити, що все є правда. І не забудьте, що якщо директор скаже, що він той реф лист не писав сам, а просто підписав. Тобто це ви самі написали в реф листі свої обов'язки та іншу інфу, то такий реф ліст анулюється офіцером і мабуть це вже буде прямий місреп зі всіма наслідками для апліканта ❌