Імміграція до Манітоби
-
Просто нас не записали на апоінтмент (працівник не змогла додзвонитись), запропонували записатись самому через сайт цієї клініки, і показали саме цій розділ, на який я дав посилання.
-
Ви самі записувались, чи вас записали? Підскажіть, будь ласка, назву/адресу клініки.
-
Тобто просто записуєшся в таку клініку і буде безкоштовно? Чи треба оплатити, а потім можна подати на відшкодування? Бо на сайті однієї з клінік за медікал екзам ціна 330 доларів bisonfamilymedical.com/ime/
-
Доброго вечора. Підкажіть яка ситуація в Манітобі з доступністю робіт для жінок. Ціна та можливості ? орієнтуюсь на місто Вінніпег, переживаю чи сама витягну з дочкою. Які найбільші підприємства та виробництва?
-
Скажіть будь-ласка, хто знає які клініки в Вінніпезі дають знижку для українців на медогляд?
-
Доречі, у Моно при оплаті з гривневої картки курс канадського долара навіть трошки вигідніше ніж будь-де. Тож не поспішайте переводити гроші на канадську картку, спочатку порахуйте що вигідніше. Особливо, якщо плануєте найближчим часом робити великі покупки.
-
Дякую велике!
-
Доброго дня! у мене гарна новина - отримала відповідь від MPNP що до невалідного ЕЕ профайла (віднялися бали після дня народження): "No longer having a valid Express Entry profile will not affect your eligibility to the MPNP. The only change will be, you will receive a base certificate of nomination from MPNP and you will apply to Immigration, Refugees and Citizenship Canada (IRCC) through the regular Provincial Nominee (non-express entry) Permanent resident pathway." Ділюся, може комусь теж треба ця інфа :)
-
Дякую
-
Договір купівлі - продажу. Навіть якщо люди Вам чужі, або просто родичі, невожливо. Ви можете свої кошти витрачати як завгодно на власний розсуд, в тому числі поповнювати картковий рахунок третіх осіб. Зараз діє норма, якщо протягом місяця сума поповнень не перевищує 400 тисяч гривень, у будь якій валюті, то фін. мониторингу немає.
-
Так ,якщо поповнювати в гривні . І там сума буде велика ну (кошти з продажу авто).То як я їх зможу покласти на свою картку в Канаді, якщо там спитають походження грошей?
-
Так, те що Денис каже. Брат повинен за вас відповідати, писати типу лист підтримки, потім показувати свій фінансовий стан. Там треба детально читатина оф. сайті, що потрібно щоб іти з підтримкою родичів/друзів