Імміграція до Манітоби
-
По афганцям на громадянство мали змогу податись настільки мізерний процент людей через настільки суворі вимоги, що він реально нівелюється. Я дивилась нещодавно і так у них є можливість податись і отримати ПР, АЛЕ ця людина мала в минулому співпрацювати з канадським урядом по певній програмі у Афганістані, працювати на сам канадський уряд, бути в Канаді вже чи бути родичем такої людини-співробітника. Це якщо коротко🙈 Погоджуюсь з вами, що більших послаблень ніж є не варто очікувати українцям, бо таки інші люди будуть висловлювати невдоволення, а Канада - за рівноправ’я 🤷🏻♀️
-
До яких організацій я можу звернутися за допомогою в Манітобі по приїзду?
-
А якщо ці кошти надійдуть з України і будуть на рахунку, таке поступлення нормальне? Дякую!
-
а де ви так гралися? це система підбирає програму виходячі з ваших данних чи я щось не розумію?
-
-
І наврядчи будуть поліпшення у програмах. По-перше, то викличе хвилю обурення серед інших націй, а по-друге, навіщо країні ті хто за 3 роки не зміг облаштуватися та підлаштуватися? Якщо не змогли за 3, то скоріш і за 5 не вийде і т.д. Тому життєвий реальний відбір буде залишатись нажаль на мою думку. А от допомога з OWP то реально круто, бо 500 балів за зв'язок через роботодавця, то дійсно подарунок і неабияке спрощення 💪
-
Канада інвестує в свою економіку, т.к. гроші залишаються у країні - це раз. Два - це багато людей привезли свої заощадження та інвестували їх таким чином також. Канадське рішення про допомогу - це цілком прагматичний крок, а також тимчасовий, тому українцям треба бути реалістами, та розраховувати на себе у першу чергу, та не обманюватися хибними очікуваннями.
-
Дуже дякую за відповіді! Трохи прояснили ситуацію.