Імміграція до Манітоби
-
Перепрошую. Знаю, що Ви створювали ЕЕ СЕС профіль. Будь ласка, підкажіть. Ви створювали новий IRCC акаунт для ЕЕ СЕС чи подавали вже з існуючого. Я маю вже той з якого подавала аплікацію на дозвіл на роботу. Дякую за відповідь
-
Вже стільки акаунтів маю, що сама заплуталася.
-
Я створювала новий, бо не подавала на продовження ВП ще. Але, думаю, можна використовувати той, що у вас є вже
-
October 10th
-
Яка у вас дата?
-
Подались на федералку і чекаємо на AOR вже більше 5 місяців. Є хтось так само?
-
Ще вересень не закінчили.почекайте ще 2 тижні
-
3 жовтня очікую не раніше ніж 24 березня Деякі чекають 6 місяців
-
Мені здається що в формі 5969 писати терба дівоче прізвище. Можете прикласти лист пояснення і з дівочим і з теперіщнім прізвищем.
-
Family name це не дівоче прізвище. Не плутайте людей.
-
там є окрема графа, де ми пишемо прізвище батька та матері, як вони зараз є. а це окрема графа- де прізвище при народженні
-
Я теж так зрозумiла Бо family name at birth
-
Наче пише, що прізвище при народженні, тобто для жінки воно виходить дівоче. Чи я щось не розумію?
-
Пан Wes, там пишеться Family name at birth, це ж наче як дівоче прізвище.
-
всім дякую за відповіді зазначив дівоче. В самій анкеті дочитався що дівоче а в іструкції до анкети по заповненню просто вказано last name. зазначив дівоче як вимагають в анкеті.
-
Так i є
-
Я вказувала дані українського
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, для еволюції диплому WES , на сайті апостиль дані паспорта вказувати закордонного чи українського?
-
в друкованій формі 5669 нема окремої графи для теперішнього прізвища матері, там є тільки питання 5 про Personal details of your mother і в ньому зазначено - Family name at birth.
-
@western9 Василь, підкажіть, будь ласка: 1. Хочу змінити роботу, шукаю нову, але я зараз на федеральному рівні (31 березня буде вже рік). Номінація SWM, вибірка не за професією. Питання: треба буде чекати від MPNP нову номінацію для нового роботодавця? Чи MPNP вже не буде змінювати мою номінацію? 2. Мій TEER 3, англійську не здавала тоді, на номінацію подавалась без тесту англійської. Питання: в разі якщо я знайду нову роботу не TEER 3 або вище, а навпаки, TEER 4-5, можна буде прикласти тест зданої тепер англійської, щоб бути eligible?
22 Jan 2023, 05:40
236795/238303
about 6 hours ago