Імміграція до Манітоби
-
Я вказувала дані українського
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, для еволюції диплому WES , на сайті апостиль дані паспорта вказувати закордонного чи українського?
-
в друкованій формі 5669 нема окремої графи для теперішнього прізвища матері, там є тільки питання 5 про Personal details of your mother і в ньому зазначено - Family name at birth.
-
@western9 Василь, підкажіть, будь ласка: 1. Хочу змінити роботу, шукаю нову, але я зараз на федеральному рівні (31 березня буде вже рік). Номінація SWM, вибірка не за професією. Питання: треба буде чекати від MPNP нову номінацію для нового роботодавця? Чи MPNP вже не буде змінювати мою номінацію? 2. Мій TEER 3, англійську не здавала тоді, на номінацію подавалась без тесту англійської. Питання: в разі якщо я знайду нову роботу не TEER 3 або вище, а навпаки, TEER 4-5, можна буде прикласти тест зданої тепер англійської, щоб бути eligible?
-
Доброго ранку. Підскажить як відправлять та отримати паспорт на візу в середині Канади? Це буде звичайний Canada Post чи як?
-
А через Canadian Post можно і туди і назад бо до офісу FedEx в мене 200 км
-
Може бути Canada post ,або кур'єр
-
Так ви купуєте 2 конверти,і відслідковуєте шлях паспорта по трекеру,як не помиляюсь в 2 сторони було 56 дол
-
Їду з Канади на цьому тижні. Яку документи треба закрити ? Школа дитини ,або сімейний?
-
Які
-
Чоловік та квартира залишається Інтернет Квартира Щоб Інтернет закрити Посвідчення немає А карту так Тоді закрию
-
Водійське посвідчення, телефонні контракти, інтернет контракти(зауважте що там деяка сума нараховується після фактичного закриття,тому не дивуйтесь якщо белл почне слати борг в 90-100 доларів, його теж мусите оплатити) Кредитку обовʼязково закрити, депозитний рахунок просити щоб дали можливість закрити потім віддалено Сімейному сповістити, за школу хз, І не забудьте подати податкову декларацію, коли прийде повернення то той чек в Україні не вдасться зняти, тому бажано щоб повернення прийшло на карту канадську
-
Яка назавжди, то треба все закрити. Якщо мали права місцеві їх також.
-
Так, occupation specific selection
-
#timeline із привату
-
Це була вибiрка SWM?
-
І знову по зміні професії без повідомлення 😢
-
Відмова у ПР 😞
-
Дуже дякую Зроблю тоді
-
Тоді ще мабуть треба сповістити cra, бо вони ж надалі нараховуватимуть бенефіти з розрахунку на вас і дитину,хоча ви ж то вже не будете мати права їх отримувати
22 Jan 2023, 05:40
236811/238089
about a minute ago