Імміграція до Манітоби
-
Тобто це норм , що форма не одразу відкривається ? Хоча вона вже заповнена
-
мабуть у неї нема Adobe
-
У вас по замовчуванню стоїть chrome чи якісь browser як reader pdf файлів. Вам потрібно знову відкрити файл так як я показав на відео
-
і думаю чи це ок, чи ні..
-
Дякую. Я так і робила. Просто коли хочу відкрити завантажену заповнену форму з порталу - то зʼявляється це
-
У мене є Adobe. я заповнила в ньому форму, завантажила її в портал. Тепер коли хочу її відкрити з порталу зʼявляється то повідомлення
-
Добрий вечір всім! Допоможіть, будь ласка, розібратися. Виникло питання по мінімальним вимогам до Federal Skilled Worker Program: NOC за яким працювала в Україні має обов'язково співпадати з NOC за яким працюю тут, в Канаді? Чи я щось неправильно зрозуміла?
-
Щиро дякую.
-
Так
-
Дякую. Тобто враховується будь-який досвід роботи в Україні, неважливо за якою спеціальністю?
-
Noc тільки для Канади
-
Якщо я працювала в одній установі більше 10 років, треба брати лист за весь час роботи чи достатньо за 6 останніх років? І там мають бути вказані посади, обов'язки та середня зарплата в місяць за ці роки?
-
Це подається моя мама, тільки для себе візу, тому що в нас ще є.
-
По другому пункту також єс якшо є вп
-
У вашої дружини є ворк перміт? Якшо є то єс. Якшо це для дружини і у вас є ворк перміт, то також єс
-
Доброго дня, подаємось на візу, що означає це питання? Просто навіть на українській нічого не зрозуміло…
-
У зв'язку з новими сроками подачі на WP, хотіла б відкликати свою заявку і повернути гроші. Чи є якась відео інструкція як це зробити?
-
Якщо ви подаєтеся в цьому місяці, то досвід рахується за останні 5 років, тобто з березня 2020р. Але коли я брала з роботи, то мені написали від і до коли я там працювала
-
Вони повинні видати документ і вказати що ви працювали з такої дати по таку дату , посада і цього достатньо. В мене з Чехії була тількі дати посада без обовʼязків
-
а у вас Federal skilled чи Manitoba skilled?
22 Jan 2023, 05:40
236896/238303
about 6 hours ago