Імміграція до Манітоби
-
Так, я зрозуміла, на федеральний етап довідка з Дії ок. Я кажу, що це не нові вимоги, може, це просто щось локальне
-
На федеральний мається на увазі
-
Прошу про допомогу ! Готова вже кричати 2 дні не можу зробити Прийшов дозапит на AOR на форму IMM5969 Скачала, заповнила , коли відправляю на пошту не відкриває, взагалі файл так висвічується ( прикріпила фото) Adobe підписка є , обновила , файл скачувати з різних браузерів теж пробувала все теж саме , домопожіть хто розбирається, дякую 🙏🏻
-
Спробуйте можливо переназвати (включно з прибиранням пробілів у назві), або save as (зберегти як) у adobe. Ніколи не стикалася, але можливо спрацює
-
Так, точно достатньо. Я додавала і отримала ПР. Перекладали мою довідку з Дії в Україні. Все пройшло і навіть жодного запиту не було. У мене був стрім - MPNP спецвибірка для українців з профілем в ЕЕ.
-
.pdf це у назві чи розширення¿ Можливо випадково вийшло і у назві і розширенні. Типу imm5669e .pdf.pdf Гляньте у деталях файлу, just in case
-
Пробувала , теж не допомогло
-
По перше дозапит прийшов на якесь ім'я, тобто назва фанла повинна бути Ivanova_Olena_imm_5669 По-друге, цей документ треба не відправляти на пошту, а прикріпити до своєї аплікації, там буде така маленька строчка зверху-Додати документи. Якщо не виходить так додати, то через веб.лфрму
-
Можна разом, але обов'язково пояснити!
-
Кримінальні справи - точно. При comprehensive security check можуть все решту перевіряти. Принаймні, так вважається.
-
Доброго вечора! Якщо я подаю оновлену довідку про несудимість і новий ворк перміт через веб форму IRCC, ці файли подавати разом, чи в двух окремих заявках? Дякую
-
Здається ще колись була вимога на оф веб-сайті іrcc що довідка має бути з штампом чи печаткою, зараз з дії з електронним підписом - це може бути також індивідуальнтм рішенням офіцера. При тому що зараз відчувається зміна підходу до розгляду справ - менше бозапитів - частіші повернення справ при дрібних помилках (це свято може враження на основі спостережень)
-
Допоможіть розібратися- не бачу свої заявки на продовження ворк пермітів у кабінеті ircc . Коли робила work permit заходила через сайт партнерів, пізніше відновила пароль, але в самому кабінеті заявок немає. Чи може потрібно прилінкувати work permit до цього кабінету?
-
Заходьте дальше через партнерів і будете бачити таке саме було
-
Є такі кто з липня місяця не получив АОР?
-
Тому станом на зараз це повідомлення консультанта виглядає як хайп, на основі одиничного кейсу для більшої кількості поширень
-
Та і щось давно про "довідку з дії " не було))) Не читала жодного разу, що таку довідку завернули. І про вимоги такі не читала ніколи.
-
Я не стверджую - просто вказую що були вимоги на сайті і офіцер може не завжди бути повністю компетентним. Це можна сказати клерки які працюють згідно інструкцій.
-
Дякую дуже за роз'яснення 🙏
-
А ви бачили довідки про не судимість з інших країн ? Я, наприклад з Франції брала, (хоча там була менше 6 місяців). Там немає ніяких штампів і печаток
22 Jan 2023, 05:40
236930/238481
about 3 hours ago