Імміграція до Манітоби
-
Добрий ранок! Я зависла в пулі по програмі SWM (832бали). Створила профіль у ЕЕ, тому що у списку в ЕЕ з'явилася моя професія як затребувана. Але у мене лише 188 балів, бо не підтвердила дипломи. Скажіть, чи потрібно підтверджувати дипломи, щоб підвищити бал? Дякую заздалегідь
-
Добрий ранок, кто підскаже як зареєструвати новий CRA account після зміни sin ?
-
Так, звичайно. Оцінка диплому додасть балів. 188 для СЕС - це нічого.
-
Так, дуже дякую. А можно покликання на цю програму, бо не знайшла? Знаю лише що ці професії In demand та по ним можуть бути спецвибірки, але треба 1 рік канадського досвіду роботи.
-
@western9 пане Василь, підкажіть, будь ласка: 1. Хочу змінити роботу, шукаю нову, але я зараз на федеральному рівні (31 березня буде вже рік). Номінація SWM, вибірка не за професією. Питання: треба буде чекати від MPNP нову номінацію для нового роботодавця? Чи MPNP вже не буде змінювати мою номінацію? 2. Мій TEER 3, англійську не здавала тоді, на номінацію подавалась без тесту англійської. Питання: в разі якщо я знайду нову роботу не TEER 3 або вище, а навпаки, TEER 4-5, можна буде прикласти тест зданої тепер англійської, щоб бути eligible?
-
1) подати нову джоб офер і решту документів через вебформу до MPNP, вони зроблять нову верифікацію і нададуть вам нову номінацію. Відправити до IRCC разом із employment verification letter. 2) так, TEER 0-3 без англійської.
-
Ні,це новий стрім.
-
Дякую! А якщо нова робота буде не з TEER 0-3, то я можу тоді відправити до IRCC разом з новим джоб офером результати тесту англійської? Щоб мені не відмовили у PR через те, що я не eligible? Або це так не працює і треба роботу знайти тільки в TEER 0-3?
-
Наче ви можете змінювати роботу в рамках одного Teer, а може й навіть NOC... Але можу помилятися
-
Я вважала, що можна змінювати роботу на SWM тільки за погодженням з MPNP, але тільки в рамках одного Teer, деякі кажуть NOC
-
Я розумію, що в рамках TEER 0-3, щоб теж без англійської, але в рамках NOC навряд чи, мене ж вибрали не за професією. Щось я думаю, що можна результати тесту прикласти, якщо робота буде не з TEER 0-3. Але не впевнена, тому і питаю
-
А можна на нього посилання, бо не бачила?
-
Добрий ранок, така ситуація завантажив через веб форму IRCC два файли і випадково підкріпив один із них не виправлений і відправив….. підкажіть будь ласка як правильно діяти в даній ситуації?((((
-
Може зараз @western9 відповість точніше)))
-
Я змінювала роботу на інший NOC на федеральному етапі. TEER був той самий.
-
Абсолютно без проблем. Але TEER не змінювався
-
Але TEER той самий, як Natali написала
-
Дякую за відгук! Проблем не було? MPNP Вам видало нову номінацію?
-
Обов'язково має бути тест, навіть для MPNP.
-
Добрий ранок, така ситуація завантажив через веб форму IRCC два файли і випадково підкріпив один із них не виправлений і відправив….. підкажіть будь ласка як правильно діяти в даній ситуації?((((
22 Jan 2023, 05:40
236960/238482
44 minutes ago