Імміграція до Манітоби
-
Наново відправити, написати пояснення, щоб disregard попередні файли
-
Виберіть найостанніше в переліку TR to PR Pathway. По номеру аплікації в мене не вийшло знайти заявку, тому обрала UCI and family name - прив’язала успішно
-
Доброго дня! чи можна отримати візу США по продовженому паспорту? Може хтось стикався з цим!? Дякую 🙏
-
про це вже писали тут, що людей завертали на співбесіді у консульстві у Калгарі.
-
Доброго дня. На IRCC tracker, у пункту Контактна інформація, чомусь стоїть не канадський номер телефона та адреса без номеру квартири. Чи треба це виправляти?
-
Якщо старий паспорт довше 6 місяців - то ні
-
Федеральний етап, отримали AOR минулого тижня. На днях отримав новий паспорт з консультсва. Чи потрібно добавляти цю інформацію до провінції чи для федералів? Старий паспорт ще діє.
-
теж саме, стоїть старий номер ще до прибуття до Канади, чи потрібно виправляти через форму через яку додають документи?
-
Ми подавали 2 паспорта.
-
@western9 п. Wes я маю таке питання , чи достатньо для IRCC виписка по рахунку , яку можна сформувати в додатку , чи обов'язково має бути з мокрою печаткою з банку ? І чи не буде помилкою , якщо немає оригіналу свідоцтва про народження, а копія завірена нотаріусом ? Чи такий документ прийме IRCC?
-
Потрiбен орiгiнал свiдоцтва про народження
-
А з дії піде¿ 👀
-
Все перевірив , писав їм , отримав тимчасовий номер заявки та дзвонив їм, на все відповідь чекайте.
-
У мене показує в дії, що мати на 10 років пізніше народилася 🧍🏽♀️ Це що за збої такі цікаві
-
Я також так думаю ахах
-
Не впевнена, що пiдiйде, якщо рiзниця в 10 рокiв в датi народження.
-
Помолодшала🤩
-
Доброго дня. Може тут є хтось, хто повідомляв за останні 2 місяці MPNP про зміну роботи через веб форму(SWM) і зараз на федеральному рівні? Автоматичне повідомлення приходило про отримання? 2 рази повідомила і тиша, жодного підтвердження 🫤
-
Доброго дня! Перепрошую якщо питання повторюється. Зараз подаю анкету на продовження ворк перміту для свекрухи, вона пенсіонерка і біометрію не здавала, що я власне і відмітила в анкеті. А в анкеті на ворк перміт підтягнулась ще комісія за біометрію, тобто їй потрібно все-таки буде здавати?
-
Так потрібно. Це обов'язково. Зараз виняток тільки на загальних підставах.
22 Jan 2023, 05:40
236988/238482
44 minutes ago