Імміграція до Манітоби
-
За всю заявку
-
На провінційному 500 дол за усю сім'ю чи за кожного окремо?
-
Близько 500 за номінацію, 3500 за федеральний
-
При подачі на провінційну 500 дол Потім на федеральному рівні по цій таблиці
-
Доброго вечора всiм🍀 Пам'ятайте, тут у чаті обговорювалася програма для деяких містечок у Манітобі, на півночі Манітоби, якщо хтось скине мені посилання на цю програму, буду дуже вдячна🍀🙏 Потрібна для товариша чоловiка.
-
Доброго дня друзі😉 Ми вже отримали ПР, але хочу змінити прізвище моє і дитини на чоловікове, чи це можливо в нашому посольстві і чи будуть проблеми з ПР ? Дякую🙂
-
Може так і зроблю😂
-
Чекайте вже до громадянства😁
-
Вельми дякую🫶🏻
-
vitalstats.gov.mb.ca/change_of_name.html
-
Трохи легше 😂, але є документальна волокіта.
-
Це по типу знову ніби подаюсь на ПР?😂
-
Можна, але потрібно пройти певну процедуру як провінційну, так і IRCC, включаючи зміну ПР карток.
-
Дочці здавали біометрію, то зарахована була на наступний день.
-
Чи є тут хто сдавав 2 різні тести : celpip та ielts або celpip та pearson test. Де speaking легше ніж у celpip? Бо нема бажання третій раз за celpip платити
-
Змінювати можна будь-коли, громадянство вже отримаєте з новим прізвищем.
-
В мене схожа ситуація в мами. Подала на ворк перміт 16 лютого, 21 здали біометрію. Внизу в аплікації вона показує. А в самому списку пише, що вимагаються відбитки. І просто тиша. Тому не знаю. Чи вони не змінили статус і ще не розглядають заявку чи в чомусь іншому справа.
-
У нас так само з visitor record сина, вже отримали документ на пошту, в четверг здали medical exam, в кабiнетi досi статус -required medical exam
-
Ні, дякую. Я в ці ігри більше не граю. Немаю ресурсу
-
Так Може їм подзвонити?
22 Jan 2023, 05:40
237039/238089
about a minute ago