Імміграція до Манітоби
-
Друзі, всі, хто отримав CoPR на вихідних і написав мені у приват - будь ласка, напишіть свої #timeline. Іншим буде дуже цікаво. За вихідні отримано 4 повідомлення від наших учасників, про отримання ПР! Всіх вітаю! Що цікаво, всі апліканти йшли по SWO.
-
Колись я пам'ятаю під час ковіду, що всіх, хто мав активний СЕС профіль, відразу надіслали ITA, незважаючи на бали.
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/who-can-apply/canadian-experience-class.html
-
Дякую вам за відповідь,маю вже майже 2 роки фул тайму у Манітобі,можете будь ласка дати посилання?
-
А де ділись боти? Ранок почався, а їх немає
-
Нових учасників приймаємо через погодження 😁 вони може і є, але це погодження не дозволяє постити відразу повідомлення, тому, навіть якщо ми прийняли бота у групу, пост можна публікувати хіба вручну
-
@western9 п. Wes , чи підійде для IRCC виписка електронна, ( яку отримую через Online Banking) чи потрібно брати з банку з печаткою ?
-
Просто як і всім хочеться щоб був якийсь рух
-
А навіщо вам PAL? Він ні на що не впливає.
-
Добрий день! Я бачу у Вас employer не вказаний, у мене теж SWO але мені написали роботодавця, цікаво чи це має значення. Я перейшла на парт тайм на цій роботі бо сил вже немає 😔 і трохи переживаю чи буде все добре, чекаю на AOR.
-
В мене також написаний роботодавець , але яка різниця ?)
-
Можна додати пояснювального листа, що працюєте парт тайм, а ле не знаю чи це потрібно.
-
У мене теж employer не вписаний, swo🤷
-
Підкажіть будь ласка за цим посиланням якщо в мене тільки освіта 11 класів то це тільки (secondary school?) Жінка має 3 роки навчання після 9 класу училища то що більше підходить для того питання?
-
Добрий день, сьогодні отримала зранку повернення аплікації на Фед рівні, дуже засмутилась, але розумію, що ще може ще не все пропало( дуже прошу відгукніться ті у кого був схожий кейс! Причина повернення аплікації це те , що ми не додали фотографію та свідотство про народження дитини чоловіка від першого шлюбу. Ми її вписали в аплікацію, надали паспортні данні і чітко написали, що дитина не імігрує в Канаду. Скажіть, будь ласка, чи в кого подібне було? Чи це правомірно? Чи дійсно потрібно прикріпляти фото і свідотство про народження дитини, яка не імігрує з нами? Чи може сталася помилка і офіцер, щось наплутав? Відгукніться ,хто мав схожий випадок! Пане Wes, допоможіть ви з порадою, якщо щось про таке чули.
-
Так були такі випадки,десь місяць тому чоловік описав таку саму ситуацію.не мав змоги додати документи дітей від попереднього шлюбу.можете спробувати подати на перегляд якщо є рішення суду що діти проживають з мамою чи позбавлений бат.прав батько.
-
Змога є, можемо додати ці документи. Справа в тому, що ми не знали, чи треба подавати фото і сертифікат про народження дитини, що не імігрує( там не було чіткої вимоги)
-
За кожним районом закріплений депутат, зверніться до вашого та опишіть кейс
-
Підійде. Не потрібно
-
Виписка у форматі pdf підійде
22 Jan 2023, 05:40
237138/237838
3 minutes ago