Імміграція до Манітоби
-
Не впливає Потрібно буде це вказати в історії подорожей І потім оновлену дату в'їзду до Канади
-
Скачати з сайту форму і заповнити її. Ще додати зворотній передплачений конверт
-
На свідоцтво про народження дитини
-
Які документи треба надсилати окрім оригіналу?
-
Вітаю, апостиль на який саме документ?
-
Тому що Ви подаєтесь на новий ворк перміт Ваш поточний ворк перміт є дійсним поки Ви не отримаєте новий
-
Я робила апостиль на свідоцтво про народження. Що саме цікавить?
-
Чому? Ви є неголовним аплікантом. Хай подає як є зараз.
-
А чоловік без мене може подати заявку протягом часу моєї відсутності? Бо сроки вже піджимають
-
Як повернетесь назад до Канади, то через вебформу додати інформацію про поїздку: дати, мета поїздки, же були, Port of entry to Canada.
-
Дякую, я цю форму і мала на увазі. Ще раз дякую за інформацію.
-
Так, можливо.
-
Такс вони хочуть саме відскановий оригінал довідки.
-
Потрібно щоб вони вам видали листа на оригінальному бланку фірми де буде вказано дати початку і кінця роботи, посада, обовʼязковязки, обовʼязково вказати що повна зайнятість і зарплата (мої заробітню плату відмовились вказувати бо оклад змінювався дуже часто, тому я як варіант додаю ок-5 до листа)
-
Люди добрі підкажіть як підтвердити роботу в комунальному підприємстві? Є трудова, є ок5, ок7. Потрібно довідку ще від роботодавця? Що в ній має бути зазначено обовʼязково? Чи потрібні накази про прийняття та звільнення?
-
Вибачте, тобто якщо відсканований оригінал окремо без перекладу не відправляли (відправили скан разом з перекладом),то треба через веб форму ще й окремо скан оригіналу без перекладу відправити? Дякую Чи можуть через це повернути заявку? Чекаємо на AOR
-
Дякую
-
Без обовʼязків не підійде? Є довідка на офіційному бланку де вказана посада, дата початку та кінця роботи , а також те, що що працював повний робочий день, 40 годин на тиждень. Обовʼязки то буде так складно, може посадову інструкцію попросити відсканувати?
-
Цього достатньо
-
Так, це вже 3 чи 4 раз я бачу такий запит.
22 Jan 2023, 05:40
237318/237851
3 minutes ago