Імміграція до Манітоби
-
Так, можливо.
-
Такс вони хочуть саме відскановий оригінал довідки.
-
Потрібно щоб вони вам видали листа на оригінальному бланку фірми де буде вказано дати початку і кінця роботи, посада, обовʼязковязки, обовʼязково вказати що повна зайнятість і зарплата (мої заробітню плату відмовились вказувати бо оклад змінювався дуже часто, тому я як варіант додаю ок-5 до листа)
-
Люди добрі підкажіть як підтвердити роботу в комунальному підприємстві? Є трудова, є ок5, ок7. Потрібно довідку ще від роботодавця? Що в ній має бути зазначено обовʼязково? Чи потрібні накази про прийняття та звільнення?
-
Вибачте, тобто якщо відсканований оригінал окремо без перекладу не відправляли (відправили скан разом з перекладом),то треба через веб форму ще й окремо скан оригіналу без перекладу відправити? Дякую Чи можуть через це повернути заявку? Чекаємо на AOR
-
Дякую
-
Без обовʼязків не підійде? Є довідка на офіційному бланку де вказана посада, дата початку та кінця роботи , а також те, що що працював повний робочий день, 40 годин на тиждень. Обовʼязки то буде так складно, може посадову інструкцію попросити відсканувати?
-
Цього достатньо
-
Так, це вже 3 чи 4 раз я бачу такий запит.
-
1 і 2 то так. Щодо 3, то можуть захотіти нову довідку. Є можливість зробити, то зробіть нову. Вам написали щодо нової довідки чи ні?
-
У мене сьогодні саме так і сталось
-
То ж виходить: 1. Відправляю відсканований оригінал; 2. Додаю нотаріальний завірений переклад ОКРЕМИМ файлом; 3. Довідку НЕ ПОНОВЛЮЮ опираючись на канадське правило про те, що я більше в ту країну не вʼїжджав?
-
Виходжу з того, що поновлювати не треба так як маркером воно виділено не було...
-
Повідомлення прийшло наступне:
-
Як там дослівно було у листі? Могли запросити нову
-
Але ж AOR надали, так? Заявку не повернули 🙏
-
Абсолютно вірно, recent можна трактувати по-різному і це нічний кошмар діставати довідку з Китаю😄. Щиро вдячний за відгук! Нехай Всевишній благословить найкращим в обох життях!!!
-
У вас там пише recent, тобто ніби можна трактувати недавній, або новий..з Китаю ви не візьмете швидко. Тому відправляйте як є +додати у самій формі пояснення.
-
Так, номер справи прийшов, так розумію, що треба лише додати документи і все
-
Це питання вже обговорювалася. Ставте що хочете, але перміт вам все одно видадуть від дати прийняття рішення про новий перміт. Вам його не дадуть від майбутнього дня закінчення вашого теперішнього перміту.
22 Jan 2023, 05:40
237329/237838
3 minutes ago