Імміграція до Манітоби
-
З цього чату летів вже хтось через kiwi?
-
Як тільки у вас буде номінація, дальше йдете на Canada.ca вибираєте відповідний розділ і починаєте заповнювати аплікацію на ПР. Там вас спитається чи ви маєте номінацію і чи подавалися через ЕЕ. Якщо ні, то там буде опція для Non-Express Entry.
-
Відхожу від теми, сорі якщо це вже питали Але от підкажіть, будь ласка, на рахунок міграції, все ж, я так і не можу зрозуміти, якщо українців за цими спрощеними вимогами відбирають з ЕОІ, дають номінацію від Манітоби, що далі? Не бачу ніде далі пояснень, типу наступні кроки це подача на PR без Express Entry? Не через Canadian Experience Class, де начебто за номінацію провінції дають окремо велику кількість балів? Тоді як, в паперовому вигляді якимось умовним окремим стрімом? SOS
-
Дякую буду моніторити
-
kiwi.com
-
Stuttgart is in Germany
-
А це звідки летіти ? Де ви бачили такі ціни, бо я все що знаходжу зазвичай більше 1000 долларів
-
З Ірландії з багажем трохи дорожче
-
Не можна.
-
Не можна, у багатьох людей є візи США
-
А що можна українцям летіти в Канаду через США без америк.візи
-
Ок.я в шоці
-
ціна без багажу правда і з пересадкою Португалія...
-
Та немає такого🤔
-
вчора дивився буквально на початок липня
-
та і з 1
-
Я про прямі рейси.Дійсно якщо брати квитки з 3-4 пересадками та великими інтервалами очікування то можно і за такою ціною знайти.
-
Відхожу від теми, сорі якщо це вже питали Але от підкажіть, будь ласка, на рахунок міграції, все ж, я так і не можу зрозуміти, якщо українців за цими спрощеними вимогами відбирають з ЕОІ, дають номінацію від Манітоби, що далі? Не бачу ніде далі пояснень, типу наступні кроки це подача на PR без Express Entry? Не через Canadian Experience Class, де начебто за номінацію провінції дають окремо велику кількість балів? Тоді як, в паперовому вигляді якимось умовним окремим стрімом? SOS
-
Можна полетіти зараз за 400-500 євро як і кілька місяців назад, не знаю про що Ви
-
Рілі пощастило👍.Ціна на квитки на літні місяці просто космос😱
22 Jan 2023, 05:40
23732/230031
36 minutes ago