Імміграція до Манітоби
-
Ви просто взяли,перекрутили мої слова ,і виставили себе в гарному світі ,а мене в поганому . Це називається як ? Якесь божевілля . Ви знову щось накрутили,навигадували,перекрутили . Якийсь анекдот . 😅😂
-
Це просто якась маячня ,де кого я ображаю ? Де над ким я суд проводжу ? Навіщо ви пишете це ? У вас реально проблеми з логічним мисленням . Навіщо ви обрехуєте мене ?
-
#2 Схоже що так, але мій виглядав таким чином. Думаю, що просто WES оновили свій документ, а IRCC все ще по старому запитують. #1 я зараз гляну у мене десь були скріншоти того що я заповнювала в ЕЕ.
-
Система пропускає з грошами 0 по СЕС
-
Я би рекомендувала писати так, як у вас у звіті WES- це основний документ для Канади. Але переклад повинен відповідати звіту WES по-хорошому. Грошей для СЕС не треба по вимогам цієї програми, я ставила 0.
-
Це ж міжнародний трансфер, з України є обмеження
-
я б робив через wise
-
Хтось може під сказати як отримати довідку про несудимість з Нідерландів , може хтось вже робив в скільки це коштувало ?
-
А з українського банку не приймають¿
-
2.10 - отримують AOR
-
Доброго ранку. Питання: як можна сплатити 13 евро (fee) за довідку про не судимість з Німеччини, якщо RBC & CIBC дозволяють трансфер лише від 100 доларів? Підкажіть, будь ласка, як хто робив.
-
Ніяк, замовте переадресацію на пошті
-
Доброго ранку. Ми подалися на новий ворк перміт із поточного місця проживання, збираємось переїхати на іншу адресу. Підкажіть будь ласка як повідомити ircc про нову адресу, щоб не вислали перміти на стару. Дякую
-
того що це філія і головний батьківський ВУЗ - київський. У WES орієнтуються не на те що ви написали, а на той репорт якиц їм надав Інформаційно-іміджевий центр. У мене звучала повна назва: Чернівецький торгівельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету.
-
Лол 😂 Ви взагалі розумієте жарти? За пп я написала,що цього не було. Боже, будь ласка,йдіть своєю дорогою,а я піду своєю.
-
гарно спрацьовано 👏🏻
-
Я вам нічого не скидував . І не писав у приват взагалі . І ніде вам не відповідав . То ви перекрутили мої слова ,і вигадали все що тільки можна . У вас бурхлива фантазія . Сподіваюсь,що фантазія ,інакше це просто маніпуляція і обман . Згоден з тим,що не треба більше з вами спілкуватися .
-
Ви там підпільний агент
-
Я навчалася у Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету. Чому мені в еволюції вказали Київський національний університет - це для мене загадка, адже при створенні заявки скрізь вказувала інститут, а не університет.
-
О боже)) Люди можуть самі перечитати ваші повідомлення і мої) я що тут написала ,що ви мені в пп скинули щось і почалось там придумала) Якщо вам немає чого робити-йдіть на роботу,це ж саме зроблю і я. Вам удачі в усьому)
22 Jan 2023, 05:40
237394/238089
2 minutes ago