Імміграція до Манітоби
-
В мене є по усім пунктам 5 але ще планую перездати та підвищити рівень та бали
-
Дякую що відповіли
-
Тому і річ що офер у Альберті дуже привабливий,я був на інтервʼю на цих вихідних та вони чекають на мене,чи може створити СЕС та рухатися далі?Але й з роботодавцем у Манітобі вже як друзі
-
Спілкувалася з декількома власниками бізнесів і вони дуже задоволені роботою українців і дійсно хочуть, щоб вони залишалися, готові підтримцвати і вкладатися фінансово для їх PR. Так шо компанія дійсно може бути налаштована на результат з Вами.
-
Повивчайте рурал програму Альберти, там можуть бути норм умови. Теоретично
-
Можна запитати коли ви подавалися?
-
Ви можете йти своїм шляхом, самостійно все робити. Не погоджуватися на додаткові умови. Але торгуватися за зп. Ну а далі вже обирати що для вас краще
-
Дякую вам,так буду йти за 3 teer
-
У когось був дозапит на IMM 5669? Я не зовсім розумію, як її виправити, оскільки вона заповнювалась онлайн на сайті. Тобто відредагувати сам документ тепер? І там навіть немає пункту для підпису. Ви сам документ редагували і підписували просто вручну з датою? Дозапит звучить так: Schedule A: A separate and newly completed Schedule A Background Declaration (IMM 5669) form bearing a signature with updated personal, address and travel history from the past 10 years with no gaps in addresses or activities. In addition, ensure that you provide responses to all Statutory Questions as well as additional explanations for all statutory questions which you have provided a response of Yes. Ensure that you provide personal/address history from 2015/02 to PRESENT with no gaps.
-
Роботодавець не може ставити такі вимоги для strategic initiatives, там є чіткі вимоги, в тому числі ніяких грошей від працівника
-
Можна створити СЕС і рухатися далі. Якщо є рік канадського досвіду. Покажіть офер йому, просіть підвищення зп. Ну а далі вам вирішувати
-
Річ у тому що він каже якщо це зробить,то я маю погодитися робити у нього ще 5 років,але я не хочу бути залежним від цього
-
На дане питання тільки ви зможете дати відповідь. СЕС створити - це справа кількох хвилин як є вже тест з мови. Там має бути TEER 0-3.
-
Дякс
-
PR APPLICATION? Там є опційні документи, то пошукайте proof..
-
А під якою назвою і куди додати...бо в списку документів не бачила
-
Proof of funds, bank statements, можна прямо із персонального акаунту у pdf витягнути.
-
😇 Питаннячко: - Чи потрібні документи, які підтверджують вільні кошти на рахунку? Якщо так, то який саме документ, і куди його вантажити?
-
Додатково написала вам у особисті.
-
Якщо другого заявника не відібрали - це означає що він якби «не існує»😅 там так і робили і все ніби було ок. Щойно відібрали одного, друга заявка видаляється. Але це все я лише за ЕЕ знаю, як на провінційному без поняття.
22 Jan 2023, 05:40
237477/238698
20 minutes ago