Імміграція до Манітоби
-
Можливо, то не є проблема
-
Скажіть пан Вес можна написати там де питають статус в іншій країні форма 0008 other і в поясненні написати Temporary Protection- PESEL Ukr
-
Можна і зараз додати + витяг із постанови Кабміну про дісність паспорту. У закріплених був переклад даної постанови
-
Дякую Вам щиро!
-
не думаю, що то проблемаю. Або пишіть як було минулого разу.
-
Не забувайте про дану форму для депендантс!
-
Просто спробуйте подзвонити на гарячу лінію
-
У знайомого була помилка у visitor record дитини, ім'я та прізвище було переплутано. Він подзвонив 3 консультантам, ті йому за те щоб змінити на правильний назвали від 600$ до 1000$. Він плюнув, взяв той visitor record та паспорт, поїхав в аеропорт та поміняв))
-
$600-1000 це за те, щоб IMM1436 заповнити і відправити?) Я вперше зіштовхнувся з цією формою, але хв за 40 все заповнили зі знайомим, включаючи мільйон перевірок чи все вірно
-
Так, все вірно. Йому просто впадлу було це заповнювати та й він не хотів допустити помилок, от й вирішив поцікавитись 😄 Він тому консультанту, який 1000$ назвав, взагалі сказав, чого так дешево? Це що скам? 😂
-
Знаю кейс де через консультанта подавали на федеральний этап та аплікацію повертали двічи. З третього разу отримали АОR
-
Там буквально 3 частини. А - вказати інформацію як в оригінальному документі(з помилками), Б - вказати тільки ту інформацію яка має бути виправлена С - підпис все 🙌🏻😅
-
В мене свекри подаються через міграційного адвоката на гуманітарну. Той заповнив все і відправив на перевірку Так було все не правильно! Він міняв місцями дані її та його, роботу писав зовсім іншу. 2 рази переробляв. Навіть не знаю, що там буде, коли вони відкриють той файл
-
Моя подруга через консультанта подалася на ПР, та їй надали усі форми і документи на самостійну перевірку перед відправленням аплікації. Маю на увазі, перевірку власних даних. Бо все таки консультант покладається на її слова про власне життя, а не знає все напевно. По суті, консультант володіє інформацію як все правильно вгрупувати, важливі нюанси які не варто упускати, досвід певних ситуацій, ну і заповнює саму аплікацію. Це дуже дивно наробити казна що і так відправити 😟
-
Та роблять, і відповідальності за це не несуть
-
Але ж роблять
-
Тому навіть подаючись через консультанта, варто перевіряти інформацію. Хоча до консультантів, власне, в більшості і звертаються, бо не знають як заповнювати/не хочуть розбиратися/немає часу і хочуть аби все одразу зробили правильно за нього. І на жаль, повернення можуть бути не через надану аплікантом інформацію, а саме через те, як її подав консультант
-
Той що у свекрові, він день народження їй написав чоловіка, а йому її. Потім не вписав інститут, хоча вона дала всі скани та дані, написав тільки школу
-
А яка ціна
-
Будь ласка, запитайте їх самі
22 Jan 2023, 05:40
237653/239333
about a minute ago