Імміграція до Манітоби
-
О, да, скільки нервів, дякую.
-
Дякую, 5 жовтня
-
Доброго дня! Чи була в когось ситуація при підтвердженні диплому Wes. Що назву закладу не підтягувало? Що робити в такому випадку? Дякую ☺️
-
а я думав вони до суду йдуть
-
Кинути лист до скриньки потрібна довіреність?
-
Чи можна будь ласка більше інформації про цей варіант і чи ви отримали фізичну копію за 2 неділі?
-
а на основі чого вони подають? якась довіреність?
-
Я робив, два тижні тому. 2к грн, щоб відразу з Польщі подали вашу заяву
-
Вони роблять лиш це ще плюс тиждень десь, мені довідку зробили за 4 дні, я потім сам відправляв в pereklad.ua і за два дні отримав переклад
-
А вони англійську версію теж роблять таким чином чи ви перекладали у перекладача?
-
Мені фізична копія і не потрібна, pdf отримав
-
Надіслав вам в приватні
-
Усім привіт, як зловити слот на паспорт, не можу ніяк
-
Пане @western9 підкажіть будь ласка на федеральному рівні отримав дозапит на нові загранпаспорти . Нових паспортів не встигаємо зробити, тож варіант лише продовження,це можливо але лише у липні. Як вважаєте ,якщо зараз відправити пояснювальний лист та переклад постанови КМУ 170 про дійсність продовжених паспортів та строки подачі на продовження. Чи може бути цього достатньо? Може в кого була схожа ситуація?
-
Доброго дня Чи є необхідним додавання нового ворк перміту на більший срок до ірсс через веб форму поки ще чекаю АОР хоч і той шо був прикріплений до справи до березня 26 року?
-
Комусь приходило таке оновлення? Дивно, тому що статус “In progress” від початку AOR був
-
Так й є, вони розпочинають background check після всіх до запитів. В мене це було CV
-
Це мені після оновлення довідок про несудимість зʼявилося.
-
В мене з 3 вересня
-
Допоможіть привʼязати акаунт, з чого тут почати? Apply, чи sign?
22 Jan 2023, 05:40
237972/239178
30 minutes ago