Імміграція до Манітоби
-
Ви сама багато помагала в імміграційному центрі для новоприбулих 😁👍🌟🌟🌟
-
Хто сдавав ielts у Вінніпегу, speaking сдається на компьютері чи екзаменатору? Якщо екзаменатору, то де краще здавати, де був адекватний екзаменатор? Бачу багато локацій у Вінніпегу.
-
Буває)
-
Якщо що, то в цьому році IT прибрали з STEM вибірок, тому що їх забагато:) А налагодити нормальну інфраструктуру і написати user-friendly функціонал нікому.
-
Маю питання до Link the application: слідую інструкціям, але не знаходжу вкладку view your previous applications. Мені здається, що щось не так роблю. Заходжу в GCKey? У мене є аккаунт, але то щось зовсім інше.
-
Спробуйте інший браузер або інкогніто На сайт іноді щось находить
-
Але під час заповнення зявки на візу там є Віза або ВП тобтт нема вибору З чи В середині Канади
-
Доброго вечора, коли створювали аплікацію на візу з СЕРЕДИНИ Канади воно підтягує форму 5257 але підтягує форму яка пише OUTSIDE OF CANADA чи правильно створюється аплікація на візу? Дякую.
-
Вітаю, всі рамки дат майже як і в мене хоча я подав на федеральну 27 January 2024, крім порталів((
-
Так і вибирали
-
Там є питання про резидентство, треба вибрати Canada
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я хочу відправити чек за біометрію через вебформу на федеральному етапі, в цьому пункті обирати Provincial Nominee? Буду вдячна за відповідь
-
У нас після такої зміни статусу почалась саме comprehensive security check частина перевірки background. І вже майже 15 місяців очікування на федеральному етапі
-
Про причини можу лише здогадуватись, скоріше за все через державну службу
-
У вас компрехенсів?
-
А у вас були якісь причини на це? Ви жили в іншій країні?
-
15 місяців як бекграунд чек йде?
-
Ох... Бажаю якнайскоршего фд
-
Заявку на федеральний подали 15 міс тому
-
Саме security check 5 місяців тому розпочали, а criminality раніше було пройдено, не пам'ятаю дат
22 Jan 2023, 05:40
238042/239178
30 minutes ago