Імміграція до Манітоби
-
Про причини можу лише здогадуватись, скоріше за все через державну службу
-
У вас компрехенсів?
-
А у вас були якісь причини на це? Ви жили в іншій країні?
-
15 місяців як бекграунд чек йде?
-
Ох... Бажаю якнайскоршего фд
-
Заявку на федеральний подали 15 міс тому
-
Саме security check 5 місяців тому розпочали, а criminality раніше було пройдено, не пам'ятаю дат
-
Проблема а де знайти ті адреси офісів ? Їх ніде немає
-
А зрозуміло. У нас 21 місяць був. Тому терпіння 💪🏼
-
Напишіть мені в приват, неможу вам написати перша, блокує
-
Подскажите инструктора по вождению Благодарю!
-
Підкажіть будь ласка як краще бути, хто знає. Мі з дівчиною хочемо одружитися, але я вже знаходжуся на федеральному етапі ПР(ще не пожав заявку), на провінційному я йшов як single. Чи можна якось додати її у заявку на федеральному? Чи вже пізно або так не можна? Який найкращий спосіб для неї отримати ПР в такому випадку? (По mpnp вона податися не зможе) Може хтось мав таку саму ситуацію і може дати рекомендації. Дякую наперед!
-
Емейли офісів у закріплених повідомленнях, у зразках листів
-
Підкажіть будь ласка чи потрібно На федеральному етапі повідомляти про зміну роботи депендента?
-
Не порушуйте правил чату. 1. Мови спілкування - українська або англійська. 2. Чат лише для обговорення питань повʼязаних з імміграцією. Питання щодо життя в провінції пишіть в цей чат - t.me/ManitobaLife
-
Я думала у дітей такого статусу немає 🤔 то у моїй заявці тільки у чоловіка , то ще треба буде чекати поки зявиться у всіх 😤😤😤 .
-
Не думаю, що саме подітям там йде перевірка сильна. Просто це як одна із можливостей для офіцера робити щоб не 2 місяці, а 10. Розбити сім'ю на 2+2 , натиснути кнопочку "перевірка" і забути про заявку на пів року
-
Отримав 2 повідомлення приват щодо програми до Західної та Центральної Манітоби. Апліканти вже пройшли інтерв'ю із комюніті. Вітаю двох учасників чату, які попередньо пройшли відбір у комюніті за Western Central Manitoba immigration program. Очікують інтерв'ю із MPNP офіцером. Побажаємо їм успіху, тримаємо за вас кулаки! 🤞🤞🤞
-
Отримали AOR вчора🎉🥳 Подавались 8 жовтня
-
Там та сама форма.
22 Jan 2023, 05:40
238055/239428
a day ago