Імміграція до Манітоби
-
Дякую дуже
-
Написано вибірка 6 березня
-
Я бачу три адреси для паперового і в і три в церквах
-
У них одна локація для паперового екзамену і це адреса де церква. А в центрі вони проводять компʼютерний тест
-
Знайомий тільки що за 10 жовтня Aor отримав
-
поки ще немає нічого на сайті.
-
А яка це локація була
-
Доброго дня! Дитині 6 років що краще робити стаді чи візітор? Бо колись читав що щось краще але вже не памʼятаю…
-
Перша і третя однакові, я там була
-
Вони додають інформацію на сайт пізніше, ніж деякі кандидати отримують листа-запрошення, після третьої по Вінніпегу, чи після п'ятої, це ще пан Вес раніше писав. Я знаю, бо читаю геть всі повідомлення в чаті😂🙈
-
Галузь знань / Спеціальність / спеціалізація українською
-
Підкажіть, будь-ласка, а в пункті 'Major' для WES що потрібно зазначати? Field of Study чи Program Subject Area чи Study program?
-
Почекаємо кілька годин, буде оновлення на сайті.
-
Дякую!
-
Візітор
-
New Express Entry round: Date and time of round: March 21, 2025 at 14:41:58 UTC CRS score: 379 (French language proficiency (Version 1)) Invitations: 7,500 To receive notifications faster please join the channel: t.me/EERounds
-
Вони наче швидше почали розглядати.
-
Так. Останні 2-3 тижні доволі швидко роздають аор. За 1 день 3 дні більшості дають
-
Є навіть україномовний нотаріус. Багато людей через неї робили, в тому числі і я
-
Документ терміну не має. Можна оформити з канадським нотаріусом онлайн. Головне, щоб батько дитини не був проти
22 Jan 2023, 05:40
238119/239178
31 minutes ago