Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Візітор
-
New Express Entry round: Date and time of round: March 21, 2025 at 14:41:58 UTC CRS score: 379 (French language proficiency (Version 1)) Invitations: 7,500 To receive notifications faster please join the channel: t.me/EERounds
-
Вони наче швидше почали розглядати.
-
Так. Останні 2-3 тижні доволі швидко роздають аор. За 1 день 3 дні більшості дають
-
Є навіть україномовний нотаріус. Багато людей через неї робили, в тому числі і я
-
Документ терміну не має. Можна оформити з канадським нотаріусом онлайн. Головне, щоб батько дитини не був проти
-
Привіт , я в Канаді з дитиною від першого шлюбу . Батько дитини в Україні. На пр ще поки не подаємося , але в майбутньому плануємо. Дуже переживаю чи зможу потім взяти дозвіл для пр від батька. Чи можна це зробити тепер поки є можливість. Чи цей документ має якийсь термін ?
-
А можете контактами поділитись?
-
Дайте будьласка контакти , якщо можна
-
Я робила такий документ. Дійсний рік. Федерали мають повне право запросити новий, якщо той вже буде застарий. Але зробити, щоб було хоч щось - краще ніж нічого.
-
Щиро дякую за відповідь. Не підкажете яка плюс мінус вартість?
-
Приблизно 60cad. Я вже трошки підзабула.
-
Screenshot (Mar 21, 2025 3:29:53 PM)
-
Знову додаткові критерії, завершення освіта після школи.
-
Правильно, хай роблять декілька таких вибірок щоб забрати людей з високими балами. А потім можна і звичайну 😬
-
Але зміни з минулого року є - тоді було "якщо бали нижче 837"
-
Саркастичні жарти - шлях до психічної стабільності
-
Подивіться історію минулого року..це не допоможе..завжди знайдеться ще хтось, без повернення квоти нічого хорошого тут не буде(якщо бал нижчий 860)
-
Всім доброго вечора. Хтось вирішив проблему з аплікацією, яка не з'являється після лінкування? (Дзвінок до IRCC ефекту не приніс). Дякую за відповідь
22 Jan 2023, 05:40
238132/239178
27 minutes ago