Імміграція до Манітоби
-
Друзі, привіт Хтось робив нещодавно евалюації диплому для імміграції? На сайті apostil для онлайн заявки просить заповнити форму з сайту wes. Але в формі треба вказати референс номер. Далі, щоб отримати референс номер, треба сплатити 290 Дол. І тут я вже не впевнена що роблю все як треба. Бо перед сплатою на сайті wes не завантажувала копію свого диплому. Відповідно, не зрозуміло за що платити ті 290 Дол. Прошу вашої допомоги, чи вірним шляхом я зараз йду?
-
Зайдіть через головну сторінку. Immigration
-
Цей чат хіба є офіційним джерелом інформації? Ви можете знайти посилання у ньому на оф джерела, це так.
-
Евалюацію диплому можна робити коли завгодно. Вона дійсна 5 років (так було раніше).
-
Вся офіційна інформація тільки на офіційних веб-сайтах
-
Ви молодець
-
Велике дякую!!
-
Дивно. В мене це зайняло 20 сек.
-
Номінація 3-5 місяців. ПР 21-27 months
-
Доброго дня! Я дуже вибачаюсь, намагався скористатись пошуком по групі, але не знайшов То кому не дуже важко відповісти, підкажіть будь ласка Скільки займе часу від подачі на номінацію провінції (після відпрацювання 6 місяців) до отримання PR карти? Велике дякую!
-
А який сенс рік чекати, якщо в Ньюфауленд можна відразу подати на пр? А за атлантичною програмою рік чекатиме і ще потрібно працювати у певного роботодавця. I y них також обмеження за кількістю номінацій