Імміграція до Манітоби
-
вони можуть видати 1000 номінацій, а кількість учасників не обмежена
-
Справді можна подаватися на пр. Але вони мають лише 1000 номінацій від провінції. Дякую
-
у вас випадково посилання на програму не лишилося? То не можу знайти(
-
Хтось їздив міняти ворк перміт на американському кордоні? Поділіться досвідом
-
Та шо ж такоэ😳 краще б не знала
-
Хтось знає, якщо отримав single journey travel document, а в ньому віза на три роки, то я зможу потрапити в Канаду протягом трьох років чи все таки менше ?
-
На початку у Бухаресті у всіх одразу забирали паспорти. Ба більше, там і біометрію сдавали у посольстві, а не в візовому. Потім все стало «як у людей»)) Але на початку було саме так - здали відбитки, забрали паспорти, через декілька днів забрали паспорт з візою.
-
Вони поряд з океаном, тобто до всього додається вища вологість. Я є в їхній групі, бо спершу думала туди їхати. То ті хто приїхав в червні казав що таке враження що це квітень
-
КУК Манітоба зробив стільки для полегшення імміграційної програми українцям, що переоцінити це складно. Скасована плата в 500 доларів Знижені вимоги для тесту з мови Українців відбирають окремо від загального пулу Українцям треба відпрацювати тільки 6 місяців на будь-якій фул-тайм роботі і продовжувати працювати під час імміграційного процесу. Ну куди вже легше? Підтримка буде надаватись тільки вибраним кандидатам, які дійсно цього потребують. Такі кандидати можуть розглядатись довго особливо МПНП. Зверну увагу, що Манітоба на рік може видавати тільки 6000 номінацій для усіх аплікантів. Усіх країн з усього світу! За три місяці війни до Манітоби приїхало вже більше тисячі українців і приїде ще більше. МПНП буде надавати пріоритет тим аплікантам, які - приїхали до провінції - відпрацювали в провінції 6 місяців - здали тест з мови ЩО ЦЕ ОЗНАЧАЄ? Це означає, що всі інші будуть у загальній черзі українців навіть в українському пулі. Це означає, що інші українці, які подались за інакшими ніж робота в Манітобі критеріями, будуть довше чекати своєї номінації (плюс кілька місяців як мінімум). Це також означає, що якщо Манітоба видасть 6000 номінацій (тут рахуються всі країни разом, а не тільки українців), то всі решту повинні будуть чекати наступного року навіть якщо ваша аплікація на номінацію все надіслана на розгляд. ВИСНОВОК: Щоб якнайшвидше податись на номінацію провінції Манітоба, потрібно: - здати тест з мови на CLB 4 - знайти фулайтм роботу і відпрацювати 6 місяців
-
@aaarrtteemm в чаті, здається, була інформація, ось наприклад у повідомленні нижче, але там нема саме цієї конкретно інформації. Та як я зрозуміла, достатньо того щоб роботодавець був зареєстрованим у Манітобі, щоб 6 місяців зарахували як той з яким можна подаватися на PR.