Імміграція до Манітоби
-
який? бо я подумала, це важливо в першу для людей, що планують імміграцію
-
Спілкувалась сьогодні з податковим консультантом однієї компанії, що готують і подають податкові річні декларації. Мова - англійська, українська. Ціни нормальні, підхід більш індивідуальний, не конвеєрний. Можу дати контакти зацікавленим або сюди, якщо адмін не заперечує.
-
Чесно кажучи якщо подивитися з іншого ракурсу, ця війна розігнала декілька мільйонів українців по всьому світу, тепер маємо працювати в інших країнах та рухати їх єкономіку ( не буду тут казати погано це чи добре ), чесно кажучи я не дуже вірю в байки про те що Канада це робить тому що хоче всіх захистити, з того що я бачу вона дуже постраждала після ковіду, і їй потрібна сила щоб це робити, і для того щоб обходити цю всю бюрократичну фігню, е така програма, і можно іншим рота затикати, чому їм так а нам ні, основна частина що приїхала без кваліфікації буде працювати на великих підприємствах, з того що я бачу на нашому, з’явилися більша кількість українців, почали більше ставити овер таймів, тому що кастомер штати і їм це вигідно, канадці не підуть на 19 за годину а індусами усі дірки не закриешь, так що моя думка - спрощена програма це питання часу )
-
Дякую)
-
я ж можу включати туди досвід роботи в Манітобі? Чи вважається лише поза Канадою?
-
Ось, знайшла оф. джерело: www.gov.mb.ca/fs/eia/rent_assist.html
-
або я можу для зразка взяти останні 2,5 роки з яких 2 роки досвіду?
-
тобто має бути повний календарний рік без перерви?
-
Так, як вище написали, це якщо є PR.