Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Жодного разу не зустрів коментарів з приводу заміни work permit після медогляду. Може хтось розповісти про досвід.
-
Друзі таке питання ,хто летів по фойл лесс візі , у Манітобі треба заново подавати на візу щоб вклеїти?Скільки це займає часу?
-
Всім привіт!) Підскажіть, будь ласка, ті, хто вже вклеїли візу в паспорт, ви всі очікували Orginal Passport Request? У мене у знайомих паспорти забрали прямо у вак центрі для вклейки візи, тобто вони здали біометрію і в них відразу на місці забрали паспорти на візу. Хіба це правильно? Чи все ж таки потрібно очікувати цей ріквест?
-
Дякую
-
Доброго здоровья люди добрі. Підкажіть будласка, можливо полетіти до Канади, коли у дружини та дитини немає закордонного паспорта, а є тільки український ?
-
t.me/FlyConcierge
-
Ребят сдавал кто-то ПЦР ТЕСТ в АФИНАХ ??
-
написав вам у приват
-
У мене теж буде лише ручна поклада. Але у ній буде багато ліків,які мені необхідні для життя. Думаю,що я піду ''зеленим коридором''. Дякую за інформацію!!! Можливо,є така інформація про канадську митну службу. Наприклад,у мене діабет і я буду мати із собою багато голок до шприц-ручок. Наявність голок повинна бути вказана у довідці?
-
прошу