Імміграція до Манітоби
-
Оля ви так узагальнено поставили запитання з якого не зрозуміло, чи прийдеться вам щось оформлювати/проходити додатковий контроль чи ні
-
Але це було у вересні і я літав тільки з ручною поклажею і не займався митним оформленням
-
Мені вистачило 2 години на пересадку в Монреалі
-
Добрий день!Скажіть будь ласка,хто летить з Торонто до Вінніпега 06.07. Може хтось може допомогти і взяти на цей переліт нашого собаку(3.300)? На наш переліт його брати не хочуть через те, що летимо двома авіалініями Допоможіть будь ласка‼️‼️‼️
-
Друзья может быть кто-то делал недавно подтверждение диплома? Поделитесь пожалуйста опытом. Как это сейчас в нынешних реалиях?
-
Гарного дня всім. Підкажіть будь ласка, чи можу я відправляти свій паспорт на вклейку візи в будь-який візовий центр? Справа в тому, що я отримала листа згідно з яким мені потрібна вклейка візи. Для вибору візового пропонують використати пункт або 7, або 9 в заявці, но справа в тому що: 1. Я вже не живу там де робила біометрію; 2. не можу відкрити цю заявку щоб подивитись на відповіді по пунктам 7 та 9. (щось с паролем, знаю про функції змінити пароль... не працює) Будь ласка, кто знає, допоможіть вирішити питання.
-
Доброго дня, чи є ті, кому пощастило вдало скористуватися компліментарними білетами від WestJet для перельотів по Канаді? Запитуюсь, бо мені відповіли і знов зникли 😊 не розумію, чи купувати вже ті білети, чи чекати, бо покупка білету до Торонто залежить від білету с Торонто до Вінепегу. Розкажіть свої історії, як то було у вас, якщо таки вдалося скористуватись цією пропозицією Заздалегідь дякую😊
-
приведу наш шлях імміграції по стріму MPNP Skilled Workers Overseas. Спочатку ми набрали min 60 балів по 100 бальній шкалі, щоб бути еліджибл MPNP програмі = попасти в пул. В пулі було багато-багато кандидатів і вже серед них Манітоба обирала кандидатів з найвищими балам (по 1000 бальній шкалі). Офіційна інфа з лінки, яку ви кинули - "Your profile will be entered into a pool of all eligible candidates and be valid for one year. You will receive EOI Ranking Points based on the answers you provide. The MPNP invites the highest-scoring candidates in the pool to submit a full application to the MPNP on a regular basis." і питання різниці між 60 і 1000 балів обговорюється майже кожен тиждень, пошукайте пошуком по цьому чату
-
Ок. А почему на сайте такие большие баллы? immigratemanitoba.com/immigrate-to-manitoba/general-mpnp-policies/sw-eoi-ranking/
-
1. residents.gov.mb.ca/findingwork.html 2. http://www.companylisting.ca/mb/all/31-33/default.aspx?filter=V 3. www.zoominfo.com/companies-search/location-canada--manitoba-industry-manufacturing ....and so on