Імміграція до Манітоби
-
так) екзамен здала у 2020 році☺️ без мовного екзамені ніяк, все вірно
-
Я не є істиною в останній інстанції, але ж в локальному офісі ups, ви будете зареєстровані як місцевий працівник. Тому має бути ок. От я працюю на компанію в Торонто, то в мене офіс і записаний як Торонто в контракті, я просто на ремоут
-
Вітаю. А якось можна зрозуміти чи зареєстрований роботодавець в Манітобі? Чи тільки запитуючи на співбесіді? До кінця не зрозуміла вимога для мене. Якщо я хочу наприклад потрапити в UPS на позицію у Вінніпезі, але чи воно підійде для тої спрощеної міграції для українців?
-
Тільки професія моя вимагає ліцензування у Канаді, тому звісно на перший час треба шукати щось «простіше».
-
Вау!!! Крутяча професія! То для Вас то не буде важко. Тим більше, з тими балами, що вимагає Манітоба.
-
Готуюсь) Але я перекладач англійської за фахом, англійською володію вільно. Шкода чоловіка, немає змоги ні на куает податись, ні на еміграційну программу... тестування з англ в україні зараз не проводиться.
-
Ні не айті
-
Це щось на айтішному
-
Так, звичайно, IELTS зданий. При чому, на вищий бал, ніж зараз вимагає Манітоба. Без нього нікуди. Якщо плануєте подаватися, то готуйтеся вже. Тест специфічний.
-
LENA @knebekajze вітаю! Слідкую тут за вами трошки)) Підскажіть у вас уже був зданий ielts? Наче немає можливості подаватись на skilled workers overseas без нього, так?
-
Світить 120+
-
Нажаль неможливо бо дуже специфічна робота, в Манітобі її немає.
-
Бомж зарплата це все, що менше, ніж 65 на рік?)
-
а знайти аналогічну роботу в Манітобі не є можливим за ту ж зарплатню?
-
Так я це розумію...
-
Ну тут вибір за Вами. Просто хочу нагадати що не лише Манітоба має програми з імміграції. Вам треба детально вивчити де у Вас більше шансів і обрати оптимальний для Вас шлях. Не буває так щоб одним місцем на 2х стільцях
-
В манітобі немає для мене роботи. Ту мені треба буде обрати робота або бомж зарплата та PR
-
Ви ж можете спробувати податися через ту провінцію де матимете роботу, не тільки Манітоба ж дозволяє мігрувати
-
Ну дивіться. В цьому випадку ви матимете зв'язок з іншою провінцією. А Манітоба дуже ревнива в цьому плані провінція, і можуть тоді відмовити при подачі.
-
Ось знайшов розяснення по 90 діб перебування в шенгені та як можно легально обходити це правело tsn.ua/exclusive/ukrayinci-za-kordonom-yak-buti-yakscho-splivaye-90-denniy-termin-perebuvannya-u-yes-ta-chi-mozhna-yogo-podovzhiti-2092129.html
22 Jan 2023, 05:40
24131/230853
5 minutes ago