Імміграція до Манітоби
-
Є онлайн калькулятор для податків t.me/ManitobaLife
-
Дякую. А чому на український така велика ?
-
Так, можна коштами користуватися, головне, щоб у вас на момент подачі документів вони були закумульовані.. Це ваші мають бути кошти. Вони дивляться на поступлення.
-
Канадського 50х70 мм, українського 10х15 см
-
Коли гроші можна зняти з рахунку? Після отримання PR?
-
Ніяк, гроші мають бути на рахунках, ви подаєте стейтмент за 3 місяці.
-
Як це обходять? Звільняються? Якщо буде машина вартістю 10 тис., теж не підійде?
-
Скажіть, будь ласка, який розмір фотокартки для закордонного паспорту?
-
Воно то так, але ви повинні повідомити офіцера про зміну роботи по факту. У будь-якому випадку ви повинні працювати і жити у Манітобі аж до отримання ПР.
-
Ні, для special immigration measures потрібно мати живі кошти. Для SWM врахують вашу роботу у Манітобі.
-
А постійна робота може замістити кошти на рахунку?
-
Дякую за відповідь, виходить все цілком логічно) В свою чергу special measures все таки більш приваблює тим що після вибірки не буде прив’язки до роботодавця/роботи/професії на період очікування PR
-
Якщо на момент подачі ЕОІ ви працюєте по безстроковому контракті, то система вас закине на SWM. Що вам робити, то думайте самі 😁, але я всім кажу, що потрібно працювати. І намагання обійти систему можуть призвести до непередбачених наслідків, як втрата роботи і яку потім важко знайти. Ви врахуйте , що для Special immigration measure потрібно мати більше коштів.
-
Дякую за відповідь, це вже знаю. Питання про то якщо зв’язок вже є як потрапити саме до вибірки Special measures, а не бути обраним по SWM стріму
-
Це звісно підстава вийшла. Я не очікував, що мене не звільнять... Стаж, що так, що так 3 роки. Там не вистачає 11 днів)
-
Ну то в листі пояснення потрібно якраз так написати, щоб офіцер все правильно зрозумів. Ну і стаж тоді рахувати до моменту переїзду
-
Просто довідку мені дадуть з роботи, де буде вказано початок і кінець роботи. І кінець роботи буде якраз 31.12. Довідку про зп можу надати, там буде, що я не відпрацював жодної години і не отримав жодних коштів за цей період
-
Фактично сьогодні про це і тільки і розмова у чаті.
-
Встановити зв'язок із провінцією через роботу.
-
Будь ласка підкажіть як при наявності 60 балів потрапити до вибірки Special Measures, а не SWM?
22 Jan 2023, 05:40
2427/235528
22 minutes ago