Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка , якщо чоловік іноземець чи підпадає він під спрощену систему на подання PR ( стаж роботи від 6 міс)? А також під інші преференції ? Прилітаємо разом по CUAET. Заздалегідь дякую .
-
мені сказали що якщо вже працювати в Манітобі, то 60 балів не стосується, просто ЕОІ заповнити
-
Якщо ви набираєте 60 балів, то ви можете пробувати відправляти EOI. Я так розумію, що мова, вік та освіта у вас максимальні.
-
Ви в Україні чи вже в Канаді? Якщо ще в Україні, то лист підтримки можна отримати через віртуальний візит. Якщо в Канаді по CUAET, то КУК буде розглядати надання листа підтримки у виключних випадках, оскільки умови і так спростили для українців. Це не означає, що ви не можете відправити заявку на КУК, але повинні чітко пояснити для чого вам підтримка саме через КУК. Адже зв'язок із провінцією дає також робота, 6 місяців. У будь-якому випадку, чи з КУК чи ні ви повинні набирати відповідну кількість балів, що рухатися дальше до EOI
-
Дякую!
-
Якщо на правах немає англійської мови то перекласти звісно
-
Я скільки читаю так і не можу зрозуміти, треба перекладати водійські права якщо пластикова картка, 2017р. Напишіть будь ласка!
-
Якщо у вас є можливість приїхати і працювати, тобто ви фізично спроможні працювати, то думаю КУК не буде вам допомагати з листом підтримки.
-
Ну та якщо набрали 60 балів , то все прекрасно, головне набрати)
-
І чи можливо ще податися на підтримку КУК? Бо ніде не знайду чи актуально це чи ні
-
Підкажіть а якщо я набираю 60 балів, але в мене 0 балів в розділі про стаж роботи в Україні, це критично? Чи можна щоб стажу українського зовсім не було?
-
Здравствуйте. Такой вопрос. Если глава семьи (отец) получает ПР, кто получит ПР автоматически вместе с ним и в какие сроки ?
-
Ви повинні навчитися знаходити інформацію самостійно. Це одна із основних задач імміграції. І стосовно консультантів - так, МОЖЛИВО,вони і допоможуть, але якщо вони побачать, що ви не орієнтуєтеся, будьте готові постійно за все платити і чималі кошти
-
Можете в історії чату пошукати, думаю що стосовно перекладу вже писали. Скажу так, краще мати якогомога більше перекладених, валідованих документів з України, ви не знаєте в чому вони зможуть вам бути потрібними.
-
Зрозуміло, дякую!
-
В цьому чаті є 1000 і одна відповідь на це питання
-
Які саме посвідки необхідно отримати?
-
До прикладу, я не знаю як і де оцінювати диплом мого чоловіка і чи потрібно, як він не основний аплікант, чи просто перекладати його на англійську мову?
-
Я б сказав би, що може бути виключення, але переважна більшість кейсів стандартні як пані Олександра зазначила, що вона лікар
-
Специфічна, бо моя спеціальність українського лікаря не дуже підходить для провінції Манітоба, з того, що я вичитала по NOC
22 Jan 2023, 05:40
24303/231355
2 minutes ago