Імміграція до Манітоби
-
Ні. Кожний дивиться виходячи з власних вимог до життя та потреб
-
Звісно. Бажано мати також план Б. Бо не все йде як задумано
-
Ви можете робити що хочете, але у програм свої вимоги. То ваше рішення чим ви будете перекривати свої недоліки
-
Вивчайте клімат заздалегідь ...
-
В інших провінціях інші правила. Якщо мова на 9. Та освіта зі стажем роботи дозволяє можна по федеральній йти. І не прив'язуватись. Якщо нічого не має, то краще дивитись ті програми, які можете потягнути
-
Як я розумію дорога до міграційного адвоката? Трохи нелогічно це все, бо програми є провінційні і федеральні і виходить, що від самого початку треба оприділитись куди летіти і по якій програмі подаватись, бо пізніше не переїдеш в іншу провінцію бо віднімуть бали, які для когось ітак важко підйомні.
-
Якщо ви працюєте в іншій провінції, а іммігрувати хочете через програму Манітоби, то мінус бали
-
CUAET - це не імміграція. Це трирічний відкритий ворк перміт для українців. По MPNP (а оце вже програма імміграції для Манітоби) вам треба набрати бали за 60ти бальною шкалою. Щоб просто подати анкету для розгляду. А далі йдуть оці бали зі скрина. І прочитайте історію чату, будь ласка. Бо ніби (!!) для українців, які отримували ворк перміт по CUAET, зняли вимогу щодо набору отих 60 балів. Мені здається, що така інфа була в чаті. Може, я помиляюсь. Перевірте, будь ласка, самостійно. UPD. Так. Я вас дезінформую щодо зняття 60 бального етапу. Отут повна інфа по пільгах. t.me/UkrainianCanada/312