Імміграція до Манітоби
-
в тому чому жити все життя???
-
слухайте) ви мене стали звинувачувати в якійсь вигоді) я вам відповіла
-
а в чому тоді питання? Якщо ви знаєте, що за це знімуть бали?
-
Скажите пожалуйста с Польши если ехать автобусом в Лиссабон виза нужна?
-
це ми читали) дякую
-
Ніхто вас не повчає, ви запитали самі, вам відповіли, якщо не подобається відповідь то скрижетати зубами по чату вас ніхто не примушує 😂 якщо правда вас так обурює, то навіщо ви щось питаєте?
-
Вітаю! Буде -100 балів. На жаль.
-
А чого це ви вирішили що ми щось використовуємо??? ми приіхали до друзів в Торонто і звраз плануємо життя далі і різні варіанти для себе.
-
слухайте що гарно що ні я для сеье вирішу сама!!! По друге ви не знаєте нашоі ситуаціі, тому своі думки не по ділу залиште при собі. Я спитала факти. І чому це ви вирішили мене повчати? Чому ви вважаєте що маєте на це право?
-
Поперше, досвід роботи в іншій провінції - то буде підстава не видавати вам номінацію, а по-друге робити так заради ПР трохи аморально та впливає на відношення до наступних мігрантів українського походження. Тому вам і пишуть, що назавжди бо використовувати гарне відношення задля чистого зиску не гарно.
-
Дякую
-
Скажіть будь ласка чи є сроки по обміну прав (я маю на увазі чи є якісь рамки до якого місяцю і року буде обмін )
-
Так, то різні програми. Ще раз для українців, які приїхали по CUAET, є спрощена програма. Manitoba4ukraine.ca. Там є умови. Якщо через певні причини ви не набираєте 60 мінімальних балів, то потрібно дивитися іншу програму.
-
Хто готувався до general test , будь ласка підкажіть онлайн ресурси, по яким готувалися. Користуватися гугльом вмію. Питаю про реальні дієві онлайн ресурси з досвіду.
-
Довідки Ок-5 та Ок-7 зараз можна скачати через Дію
-
Скажіть , будь ласка, а таблиця де є мінус бали за роботу в іншій провінції до спрощеної програми не відноситься ? Я бачу на сайті кольорову таблицю , там макстмум 1000 балів
-
доброго дня підскажіть, будь ласка, які документи підготувати перед вильотом до Канади, дякую?)☺️
-
Всім добрий день . Підкажіть , будь ласка, знайшла таблицю в якій треба порахувати 60 балів. Разом з нею на сайті є інша кольорова таблиця де є бали у сотнях і написано , що є -100 балів за роботу та навчаннях в іншій провінції. Це різні програми ? Дякую
-
Ось тут про це написано docs.google.com/document/d/1YZR9rDNifqQumUjwUGC6Px7agDG0etslbzxoa9azHuI/mobilebasic?fs=e&s=cl
-
Для, тих хто буде подаватися вже звідси через роботу, то proof of funds не є вимогою.
22 Jan 2023, 05:40
Post 24432 of 225102
4 minutes ago