Імміграція до Манітоби
-
Якщо подаватись з провінції і мати роботу, то гроші показувати не потрібно.
-
@MaryGorg також здається пропустили в першому пункті те, що потрібно мати грошові заощадження на рахунку і вони повинні бути там визначений термін. Краще загугліть цей момент
-
Між 2 і 3 пунктом буде ще один. Це подача документів після вибірки з отриманим ІТА після ЕОІ. Всі інструкції на сайті провінції.
-
Підкажіть , будь ласка, де почитати чи можна золото/срібло посилкою відправляти ?
-
Доброго дня! Чоловік збирає посилку з України (взуття, ковзани та роліки донці нові купили до війни). Нещодавно донька загубила сережку (тут не можу знайти у продажу тендітні гвоздики з закруткою), то я думаю їй купити нові сережки в Україні і хрестик та у цій посилці передати. Сережки тепер найважливіше у посилці. Чи це заборонено? Якщо золото не можна, може срібло можна? Ліки також не можна?
-
Шановнi колеги, прошу роз’яснити, чи вiрно я розумiю процесс отримання PR статусу через спрощенну программу провiнцiйної програми (MPNP). Як я зрозумiла, програма MPNP є non-Express Entry програмою, тому не потребyє створення профiлю Express Entry, а оформлюється iншим чином: 1). Треба пiдготуватися заздалегiдь, тобто: - здати саме IELTS (результат повинен бути вище рiвня CLB 4); - евалюювати диплом; - пропрацювати в Манiтобi щонайменще 6 мicяцiв (якщо не маєш родичiв або минулого досвiду роботи в Манiтобi). 2). Пiдготувавши все вищезначене, подати заявку - Expression of Interest (EOI) – зареєструвавшись на порталi MPNP online. 3). Чекати MPNP Аpproval letter, що i буде означати, що Ви отримали провiнцiйну номiнацiю. 4). Подати Permanent Resident Application, використовуючи отриманий MPNP Аpproval letter. (Але на пiзнiше нiж пiвроку пicля отримання MPNP Аpproval letter) 5). Сплатити вiдповiднi митнi збори. 6). Очiкуючи на рiшення стосовно Permanent Resident Application, пильнувати аби не збiг термiн дiї Work Permit. 7). Отримати Permanent Resident Status. Виправте, будь-ласка, якщо десь помиляюсь. Чи, може, вже є якась iнструкцiя, а я ото проґавила. Заздалегiдь вдячна
-
Вам прийдеться на завжди залишиться у Манітобі якщо хочите тут отримати ПР.
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Якщо ми зараз згаходимось в Торонто, чоловік тут шукає роботу, бо в нас тут друзі і можливість певний час жити безкоштовно. Чи можемо ми через деякий час перевхати в Манітобу, по працювати там 6-12 місяців і подаватись на ПР? Чи знімуть з нас бали за те що ми раніше працювали в Онтаріо? Чи краще не влаштовуватимь в Онтаріо на роботу а відразу перевзжати в Манітобу?
-
я брала тести для оцінки listening і reading з телеграм групи allforielts, там в пошуку можна вбити Cambridge і знайти pdf файл+ аудіо. Writing і Speaking - дивитись приклади на ютуб, а краще готуватись з викладачем, який сам здавав ielts і знає його вимоги. Звичайний викладач не підходить, імхо
-
Ви не оцінете свої знання за 1 тест. Бо шоб зрозуміти структуру тесту, умови, фічі і т.д. на ютюбі подивітьмя спочатку інфу про сам тест і як його робити. Без цих знань у вас просто буде оцінка нерепризентабельна. Поясню для прикладу у мене listening 7.0, але я, бляха, поган цифри сприймаю на слух. Тому перед тестом тупа тренував на слух цифри. Там купа деталей, тому почніть з бази...
-
Будь ласка, може хтось кине лінк на будь який подібний безкоштовний тест, хочу оцінити свій рівень англійської, щоб хоч розуміти який в мене рівень
-
Правда як на мене, легше все від лісенінг(краще чути) , ридинг (зліва текст, справа питання) до райтінг слова рахує сам комп'ютер. А на папері і так можна щось відмічати, і потім 2 хвилини, щоб заповнити. Авжеж треба для всього цього вміти працювати на комп'ютері, клавіатуру знати хоч трохи
-
для мене writing, reading було легше на компі здавати, а от listening - краще на папері, бо я звикла виділяти ключові фрази при скринінгу. Вроді як і на компі можно highlight в тексті робити, але щось я під час тесту не зрозуміла як і ще одна перевага комп'ютерного тесту - це отримання результату, всього 3 дня, а результат з паперового тесту чекати 10 або 14 днів (вже не пам'ятаю)
-
Roman схоже на скам
-
В Манітобі є українці і сала не може не бути...😁😁😁