Імміграція до Манітоби
-
я брала тести для оцінки listening і reading з телеграм групи allforielts, там в пошуку можна вбити Cambridge і знайти pdf файл+ аудіо. Writing і Speaking - дивитись приклади на ютуб, а краще готуватись з викладачем, який сам здавав ielts і знає його вимоги. Звичайний викладач не підходить, імхо
-
Ви не оцінете свої знання за 1 тест. Бо шоб зрозуміти структуру тесту, умови, фічі і т.д. на ютюбі подивітьмя спочатку інфу про сам тест і як його робити. Без цих знань у вас просто буде оцінка нерепризентабельна. Поясню для прикладу у мене listening 7.0, але я, бляха, поган цифри сприймаю на слух. Тому перед тестом тупа тренував на слух цифри. Там купа деталей, тому почніть з бази...
-
Будь ласка, може хтось кине лінк на будь який подібний безкоштовний тест, хочу оцінити свій рівень англійської, щоб хоч розуміти який в мене рівень
-
Правда як на мене, легше все від лісенінг(краще чути) , ридинг (зліва текст, справа питання) до райтінг слова рахує сам комп'ютер. А на папері і так можна щось відмічати, і потім 2 хвилини, щоб заповнити. Авжеж треба для всього цього вміти працювати на комп'ютері, клавіатуру знати хоч трохи
-
для мене writing, reading було легше на компі здавати, а от listening - краще на папері, бо я звикла виділяти ключові фрази при скринінгу. Вроді як і на компі можно highlight в тексті робити, але щось я під час тесту не зрозуміла як і ще одна перевага комп'ютерного тесту - це отримання результату, всього 3 дня, а результат з паперового тесту чекати 10 або 14 днів (вже не пам'ятаю)
-
Roman схоже на скам
-
В Манітобі є українці і сала не може не бути...😁😁😁
-
Я 28 буду летіти з лісабону
-
Я здавала для імміграції Computer-based ielts (general) у листопаді 2021. Він здається у сертифікованому центрі ielts і тому його результат валідний для імміграції. У тому році дозволили academic ielts для студентів здавати на комп‘ютері з дому, але general test це не стосується
-
Доброго дня, чи взагалі можливо без вищої освіти іммігрувати до манітоби ?
-
В такому випадку віза треба
-
Всім привіт. Підскажіть, будь ласка, якщо я куплю квитки до Канади з пересадкою в Лондоні та з самостійним трансфером, то мені потрібна транзитна віза? І якщо так, то скільки часу займе її получити?