Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня, чи взагалі можливо без вищої освіти іммігрувати до манітоби ?
-
В такому випадку віза треба
-
Всім привіт. Підскажіть, будь ласка, якщо я куплю квитки до Канади з пересадкою в Лондоні та з самостійним трансфером, то мені потрібна транзитна віза? І якщо так, то скільки часу займе її получити?
-
Яка різниця, у результаті ви отримуєте такий же сертифікат як і при паперовій здачі. Навіщо тоді при здачі IELTS пропонувати варіанти його здачі? Чи є офіційна інфа, що є таке обмеження?
-
А є десь обмеження на використання результатів IELTS пройденого на компютері?
-
Мабуть батькам треба зробити згоду на вас а дитина буде вже сама вирішувати з яким опікуном залишатися чи перебувати у вас чі у родичів, також доповнити інформацію, анкетних даних дитини, про наявнісь ще вас як опікуна імміграційну службу. Навсяк випадок вкажить у новій згоді що батьки дають дозвіл дитині вирішувати на свій розсуд з яким опікуном на сьогодні проживати.
-
Дяк
-
То хтось з вас має бути основним аплікантом. Зв'язок із провінцією рахується, якщо ви тут маєте родичів, які мають статус в Канаді і живуть більше року, здається..Ті родичі повинні підписати settlement plan, їх провінція буде перевіряти, і ваші родинні зв'язки також.
-
Я вже писав: уважно читайте умови: manitoba4ukraine.ca Ukrainian citizens arriving in Manitoba under the Canada-Ukraine Authorization for Emergency Travel will be able to submit an EOI when they have established an eligible connection to Manitoba. An established connection may be through employment and/or family connections in Manitoba.
-
Для connection є два шляхи: мати родичів або відпрацювати 6 місяців, і тоді аж подаватися. Для провінції вам потрібно перекласти диплом, WES optional (для ЕЕ це вимога). Взяти максимальну кількість документів чи референсів з роботи, щоб ви могли підтвердити свій стаж.