Імміграція до Манітоби
-
Для connection є два шляхи: мати родичів або відпрацювати 6 місяців, і тоді аж подаватися. Для провінції вам потрібно перекласти диплом, WES optional (для ЕЕ це вимога). Взяти максимальну кількість документів чи референсів з роботи, щоб ви могли підтвердити свій стаж.
-
А хто знає, як проходить writing на clb , рукою писати чи на компі?
-
Close relative in Manitoba - Якщо ми з чоловіком приїхали по CUAET та живемо тут, це рахується? Та ще запитання, коли я подаюся до MPNP, мені потрібно заздалегідь зібрати всі документи(евалювати диплом, взяти листа з роботи по те, що я працюю тут вже 6 місяців) чи буде час їх зібрати після?
-
доброго дня, відгукніться хто буде летіти 21-го з Лісабону в Торонто?) або 22-го з Торонто до Вінніпегу?)☺️
-
Так, для спрощеної програми потрібно набрати бали, CLB 4, роботу. Якщо отримуєте 60 балів, то можна подаватися. Ось тут славнозвісний self-assessment checklist, можна перевірити, чи ви набираєте 60 балів. www.immigratemanitoba.com/asset_library/2013/09/manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf
-
Підкажіть будь ласка, ще ж потрібно набрати 60 балів для програми, вірно? На сайті знайшла дві таблиці: MPNP і EOI. Чи не знаєте, по якій треба перевіряти свої бали? Дякую
-
Доброго дня, планую в серпні з сином їхати в Канаду, моя сусідка - дівчинка 16 років уже там по програмі CUAET, в'їхала по foil-less visa. Опікунами для неї виступили далекі родичі з Канади, в них вона і зупинилася. В силу різних обставин вона не може надалі проживати у них. Чи можна по приїзду опікунство оформити на мене і забрати її жити з нами. Які документи потрібні від батьків, чи від її теперішніх опікунів. Батьки не можуть поїхати, вони лікарі і дуже потрібні в Україні. Буду дуже вдячна за допомогу, дівчинка не знає, що їй робити.
-
Вписуєте свідоцтво про народження. Але в додаткові документи додайте свій паспорт з вклеїними фото дітей.
-
доброго дня, відгукніться хто буде летіти 21-го з Лісабону в Торонто?) або 22-го з Торонто до Вінніпегу?)
-
Дякую за відповідь) Позбираю все що маю))
-
Вони не дивляться у візовому центрі що доручення від руки і укр? Чи потрібно нотаріально завірити?
-
UPD: відповім тут, але це питання в іншому чаті.. Є, тільки ми самі робимо. Купляємо в Костко шматки та засолюю. Мій молодший син без сала не може
-
Сало в манітобі є?
-
Дякую щиро Вам за відповідь.