Імміграція до Манітоби
-
Дякую щиро Вам за відповідь.
-
Потрібно записуватися у візовий центр як на біометрію, тільки пункт обрати другий. Потім роздрукувати їхній лист та лист запрошення на вклейку з порталу. Приізджаєте до віз центру там вас зустрінуть на ресепшен та проводять на 32 поверх. Там ще треба заповнити два листи ім'я прізвище дата підпис (нікто не бачить) потім віддаєте і все. А вот коли після вклейки будете забирати. Візьмить свідоцтво шлюбу копію і оригінал, загран паспорту з підписом чоловіка (зробивши копію раніше, перед подачею) и пусть напише доручення від руки укр та англ мовами: Я (ім'я) доручаю забрати свій паспорт (номер) свій жінці (ім'я) з візового центру. Дата підпис. І также зробить копію свого паспорту теж. Якщо є питання пишуть в приват.
-
OMG, прочитала "з собою з салом можна"😂 вже хотіла писати - " ні, не можна з салом"
-
Я літав на ознайомчий візит у вересні тільки з валізою для ручної поклажі та рюкзаком. Якщо хтось їде дуже великою сім'єю є один лайфхак, яким поділилася одна із українських родин (2 роки тому переїхала до Вінніпегу, ІТ-шники) і в яких було багато речей і відповідно багато валіз. Для разового перевезення речей вони пошили на замовлення міцні клітчасті сумки - це дало змогу зекономити на придбанні нових непотрібних валіз та суттєво зекономити на вазі, так як кожна валіза також має певну вагу, яка входить до обрахунку під час зважування.
-
до речі, якщо комусь цікаво за надвагу валізи і як на це реагують, нас було двоє і по валізі на кожного, одна була 25 кг, друга 21,5 кг при дозволеній вазі в 23. то коли вилітали з Парижу закрили на це очі, коли вже був рейс внутрішній в Канаді, тут перевірки набагато жорсткіші, і так просто не пропустили, але дозволили напхати рюкзак( який і так вже репався😅), щоб зменшити вагу валізи .westjet
-
Дякую 😊
-
Доброго дня. Дайте хтось інформацію: чи є різниця, і яка ,між вклеєною у паспорт візою і електронною ? Дякую.
-
Докуплять на місці чи можна на сайті десь?
-
Цікаво про багаж. Якщо west jet. Там лише 23 кг та 10 кг сумки, як щодо ранців?