Імміграція до Манітоби
-
Дякую 😊
-
Доброго дня. Дайте хтось інформацію: чи є різниця, і яка ,між вклеєною у паспорт візою і електронною ? Дякую.
-
Докуплять на місці чи можна на сайті десь?
-
Цікаво про багаж. Якщо west jet. Там лише 23 кг та 10 кг сумки, як щодо ранців?
-
Для імміграції потрібно CLB 4, ось таблиця для порівняння із IELTS. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/standard-requirements/language-requirements/test-equivalency-charts.html Зауважте, що деякі модулі повинні бути 4.5 IELTS, щоб досягти рівня CLB 4
-
CLB 4 - це мінімальний базовий рівень ? CLB іде від 4 до 10? Не знаєте ?
-
Дякую
-
Давайте не будемо сперичатися хто що пережив тут такі правила будь ласку дотримуйтесь їх, якщо хочити по спілкуватися зі мною я вам розповім свою історію болю але пишить мені у лічку. Дякую пане Віталій за розуміння! Будь ласко не робить провокацій, таких як ви тут більшість деякі втратили своїх чоловіків на фронті, рідних Буча Ірпінь Моріуполь, поважайте українців і громаду Манітоби. А собочача мова вона є собочача ті хто розмовляє на ній навіть вибачення не просять!!!
-
Я пережил события в Мариуполе, моя жена учитель украинского языка, вы мне будете сейчас рассказывать на каком языке мне стоит разговаривать? Или есть какие-то сомнения по поводу кто же из нас больший украинец?
-
Будь ласко у цій группі собачача мова не приймається, вибачте!
-
Так вписати у консульстві України дитину у ваш паспорт та вклеїти фото цього хватить, тоді при заповнені анкети на дитину вказу свій загран паспорт.
-
Всем привет, кто уже прилетел в Канаду, подскажите лучшего перевозчика из Варшавы И ещё вопрос, обязательно ли нужно брать ворк пермит в первом аэропорту или могу уже в Виннипеге взять?