Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня!Скажіть хто летів в Канаду по вклеєній візі (в паспорт)на пів року?Як там вирішити це питання,щоб продовжити візу?І чи нормально це,коли срок дії паспорта до 2027,а віза на пів року?
-
-
Доброго дня.збираємось з сім'єю летіти через Дублін-торонто до Вінніпегу.хто летів,скажіть,як в Дубліні поїсти?магазин в аеропорту,кафе?
-
Це робила після біометріі
-
Я своїх приписувала в закордонний паспорт в Перемишлі,сказали,що це повноцінний документ.дітям вклеіли візи до мого паспорту
-
Доброго дня,маю таке питання Коли заповнювали мені анкету,то дитину не вписали,ми зараз знаходимося в Польщі біометрію здала і зараз чекаю на підтвердження візи.До Польщі сина впустили по протермінованому паспорті,як бути в цій ситуації? Чи вистачить вклеїти його фотографію у мій паспорт,як мені радили чи цього мало???
-
Доброго ранку. Порадьте, будь ласка. Ми вылетаем 20 із Праги і прилітають 20 в Торонто. Тому що мали діти на руках, то ми ночуємо в Торонто і на наступний день вже летимо в Вінніпег. Питання яку точку прильоту заповнювати в ArriveCan?
-
Доброго дня , хтось знає як в манітоби подавати на Resident? Як це проходить ? Скільки місяців потрібно працювати та який рівень англійського ?
-
Дуже дякую за відповідь, бо почала хвилюватись!
-
Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чи стикався хтось з такою ситуацією - по дитині статус змінився на Your application was cancelled. We will send you a message with details. Але ніякого листа не приходить. І хоча дитина не здавала біометрію - в її профайлі якраз в дату скасування вказано номер зданої біометрії (в цю дату здавали біометрію батьки)
-
Дякую
-
Доброго дня. Підкажіть адресу готелю для проходження карантину в Вінніпезі