Імміграція до Манітоби
-
Доброго вечора. Підкажіть, якщо хтось знає. Працюю у Канаді з 20 жовтня. А договір на попередній роботі закінчився 31 грудня. Тобто фактично я в Канаді і в Польщі одночасно працював 2.5 місяці. Як в такому випадку вказувати досвід роботи при подачі, якщо вони пересікаються?
-
Self-assessment checklist manitoba-immigration-mpnp-points-worksheet-interactive.pdf Expressions of Interest have only been considered if you: are a citizen of Ukraine; have a minimum of CLB 4 in each language band; have established connection to Manitoba (close relative, family-like, community, previous employment or studies in Manitoba); have a valid language test; and score at least 60 points according to MPNP assessment criteria. immigratemanitoba.com/2022/12/ukraine-draw-9/
-
Все правильно. Ви сабмітите ЕОІ з тими балами, що у вас є. Система вас має відправити на SWO вибірку. Ви автоматично потрапляєте до special immigration measures for Ukrainians, якщо є 60 балів. Хай вас не лякає 1000-бальна шкала. Для українців по special immigration measures вона не має значення. Головне мати зв'язок із провінцією, мати мову 4 і вище. Поки що всі, хто набрав 60 балів по self-assessment checklist, отримали LAA. Якщо хтось не пройшов, то хіба не признався 😁
-
Я вважала, що вивчила умови. У цій групі вже півроку. Вибачте. Відносно цієї таблиці я набираю 60 балів. Все добре. Але я думала, що після неї я маю заповнити EOI , де йде бальна система із розділами. І вже, відповідно від цих балів буде залежати чи оберуть мене з пулу. Я помиляюся? Тобто, 60 балів за таблицею, що ви відправили, і потім підтверджуючи документи і маю очікувати на вибірку?